• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Диксит - напреднал
съб сеп 09, 2023 8:31 amТрифон П.Трифонов написа:
Няма да си пазя псувните за по заслужили, а ще ги харча по адрес на някого, достоен за похвала, че е направил нещо, издържало 15 години!!! Последните 15!!!

Баси диксиктира!
Не си чел с разбиране постовете ми. Бойлерът е прекрасен, просто тръбата е недомислие за него.а като име ти подхожда - КриВ-он КриВонов. :-D

Баси и криВягата! - че и майстор се кръстил, вероятно на изящното слово. :lol:
MamaMy - майстор
Диксит, личи ти, че нямаш опит с форумите иначе щеше да знаеш, че тези титли ги слага форума автоматично след определен брой мнения. Не си ги избира всеки сам. Не вярвам сам да си си избрал титлата помощник. :?
От постовете, без разбиране, разбрах каквото беше споделено после, след уточняващите въпроси.
Поне по отношение на бойлерите, спрямо диксиктира съм супермайсторкрифоняга.
Моя Диплодок започна шиснайси, а още няма симптоми никакви. Не е отварян.
Парното ми е супер, колите са ми супер, от нищо не се оплаквам, никой Ганев не ми е крив, дори напротив.....Някого нещо да съм молил за помощ или да съм питал, щото съм бил в .......нужда?! Хахахаха!
Е, ........???!!!
Диксит - напреднал
съб сеп 09, 2023 11:58 amMamaMy написа:
Диксит, личи ти, че нямаш опит с форумите иначе щеше да знаеш, че тези титли ги слага форума автоматично след определен брой мнения. Не си ги избира всеки сам. Не вярвам сам да си си избрал титлата помощник. :?
Съгласен, така е,но мненията и титлата според тях дават ли право на незаслужена язвителност, която е и причина на ЗАслужената реципрочност ? :?: Аз си избрах определението лаик, което е доста по-ниско от помощник още в началото на питането си, което форумци като теб разбраха веднага за разлика от "баш" майстора Грифон КриВонов < От постовете, без разбиране, разбрах каквото беше споделено после, след уточняващите въпроси.> цитат - та толкоз са когнитивните способности на форумния корифей... [-X
Както и да е, не са ми приятни нечистоплътните бъзикни на самозабравили се форумни "авторитети", но "На зла круша, зъл прът" казва народа и въпреки всичко, поднасям извинения, ако има засегнали се.
Диксит - напреднал
съб сеп 09, 2023 2:10 pmТрифон П.Трифонов написа:
От постовете, без разбиране, разбрах каквото беше споделено после, след уточняващите въпроси.
Поне по отношение на бойлерите, спрямо диксиктира съм супермайсторкрифоняга.
Моя Диплодок започна шиснайси, а още няма симптоми никакви. Не е отварян.
Парното ми е супер, колите са ми супер, от нищо не се оплаквам, никой Ганев не ми е крив, дори напротив.....Някого нещо да съм молил за помощ или да съм питал, щото съм бил в .......нужда?! Хахахаха!
Е, ........???!!!
Хвала на такава скромност и самодостатъчност!!! Да МУ се присъди висш форумен атестат или Инсигния, на поне Arbiter Elegantiarum, защото Той е пътят,истината и животът... =D>
И нищо ново под Слънцето.
Само в тази тема, видно е, ти си най-новия.

Концентрирай се върху проблема си!
Останалите ги знаят тоя работи, дето написах само заради теб.
Диксит - напреднал
съб сеп 09, 2023 5:59 pmТрифон П.Трифонов написа:
И нищо ново под Слънцето.
Само в тази тема, видно е, ти си най-новия.

Концентрирай се върху проблема си!
Останалите ги знаят тоя работи, дето написах само заради теб.
Ето това е приказка :supz: ! Бъди жив и здрав, радвай се на живота, но не забравяй и завета на Св. Трифон :drinkers: :-D
Проблемът ми е решен много елегантно, благодаря за вниманието. :wink:
Доброто форумно възпитание казва, че би трябвало елегантно да споделиш простото решение. За останалите и заради самата етика.
На нас ни е ясно, а на теб ти е простено, предвид краткото присъствие.
Диксит - напреднал
съб сеп 09, 2023 9:31 pmТрифон П.Трифонов написа:
Доброто форумно възпитание казва, че би трябвало елегантно да споделиш простото решение. За останалите и заради самата етика.
На нас ни е ясно, а на теб ти е простено, предвид краткото присъствие.
Ооо, с удоволствие, щом лаишкото ми решение представлява форумен интерес. Оригиналната тръба беше зверски заклинена във входящата втулка и невъзможно да се избие без загряване или изтъргване, за което нямам подходящо оборудване и с вътрешно Ф 11мм.Зачистих разрушената вътрешна част от балона през фланцовия отвор, доколкото можах и вмъкнах в нея метална тръба от Теси с Ф 10 мм, като махнах пластмасовото ѝ уплътнение в края. Влезе си плътно и прилично, малко по-къса е с 10-тина санти, но не ѝ пречи и бойлера си заработи отново нормално.Вероятно моето решение на проблема изглежда еретично за традиционалистите,но това не ме вълнува.
gogo7777 - майстор
съб сеп 09, 2023 10:20 pmДиксит написа:

Ооо, с удоволствие, щом лаишкото ми решение представлява форумен интерес. Оригиналната тръба беше зверски заклинена във входящата втулка и невъзможно да се избие без загряване или изтъргване, за което нямам подходящо оборудване и с вътрешно Ф 11мм.Зачистих разрушената вътрешна част от балона през фланцовия отвор, доколкото можах и вмъкнах в нея метална тръба от Теси с Ф 10 мм, като махнах пластмасовото ѝ уплътнение в края. Влезе си плътно и прилично, малко по-къса е с 10-тина санти, но не ѝ пречи и бойлера си заработи отново нормално.Вероятно моето решение на проблема изглежда еретично за традиционалистите,но това не ме вълнува.
Чудесно си се справил, но сега ще трябва да скъсиш и бойлера с 10-тина санти :drinkers:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Слаб дебит на топла вода от ел.бойлер Дипломат 80л." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: