• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
Всички имаме коли, нали ?
silent - майстор
Ще се цитирам от един друг форум. Българина иска кола която реално не може да си позволи та като отиде на село да цъкат с език съселяните нищо че е гроб. Щом си купуваш Q7 za 20хилки и ревеш по форумите че нямаш още 10 за да я ремонтираш значи това не е кола за теб байно. Ако беше хитрец щеше да си търсиш нещо по джоба което няма да е толкова ефектно но пък с години ще забравиш за проблеми. Така че докато има балъци ще има и тарикати . Е ти си от балъците така че отивай да си ближеш раните някъде другаде тук съчувствие поне от мен няма да получиш. За да не съм голословен в момента продавам бюджетна но много прилична кола за една идея малко повече пари на 60х.км. излизаща от гаранция с проследими километри защото аз съм я изкарал от магазина. Без забележки в нито едно отношение в горния ценови рейндж за модела. С ресурс до първите ремонти поне 100хкм. За почти два месеца едно обаждане.Даже се чудя дали въобще да я продавам защото за мен си е почти подарък по отношение на купувачаи затова не се е и напъвам. Ако не я продам ще я оставя но да я подаря на някой като теб не мерси.
XpacTa - специалист
Нормално е да нямаш обаждания, защото който има 20 хиляди за бюджетна кола ще си купи нова такава. Интересно ми е колко е струвала като нова.
Andri01 - майстор
5 лв. :? Изхвърляници разни!!!
silent - майстор
ср сеп 13, 2023 9:24 pmXpacTa написа:
Нормално е да нямаш обаждания, защото който има 20 хиляди за бюджетна кола ще си купи нова такава. Интересно ми е колко е струвала като нова.
Ми успех на всички със закупуване на нова кола с 20хиляди в джоба.
radius - майстор
Пусни ми на лично линк към обявата, че ми стана интересно, няма да коментирам в темата кво-що.
silent - майстор
ср сеп 13, 2023 10:24 pmradius написа:
Пусни ми на лично линк към обявата, че ми стана интересно, няма да коментирам в темата кво-що.
Целта ми не е да си продвам колата по форумите.
radius - майстор
Мерси, не е каквото търся, но определено си заслужава.
schuldiner - майстор
ср сеп 13, 2023 11:33 pmradius написа:
Мерси, не е каквото търся, но определено си заслужава.
Абе аз знам какво търсиш, ама не си готов още за една стъпка нагоре:-D
https://carinfo.bg/toyota-alphard-minivan-revu/
radius - майстор
:lol: :lol: Малко ме надцени, но си уцелил тренда.
Представям си как имам такова и звъня по моргите за части :lol:
Нямах представа, че съществува такъв модел. Вероятно и моргите.
Хубавото на високият клас японци е пословичната им здравина- трудно се чупят. По скоро си покриват големият ресурс.
Рядък модел, обаче, е почти сигурно харакири, освен ако не е нов.
На път съм да изхвърля инак много надежден такъв.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

Тема "Автокъща Крис2-Враца и Крис1-Враца са измамници" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: