• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Ел. инструментите. Консумативи.
housedoktor написа:
Спаркито ми се вижда тежко и неудобно,явно държиш да има ударно-пробивна опция.Някъде по форума имаше отзиви за тази машинка
Не е задължително да има ударно-пробивне,наистина 2.3кг :? пипах го в практикер преди време като баланс не е зле,отзивите във форума са за 12 V 1.5Ah а тази уш е 18V и 2Ah
http://209.85.129.132/search?q=cache:zK ... =firefox-a :?: е това вече не го разбирам
griffin - майстор
Колега потърси в фирмените магазини на спарки имаше промоция 12В винтоверт с 2 батерии по 2А и фенер, беше за 218 лв. аз си взех такова чудо като се колебаех между 15Е и 12Е моделите им, много тежко ми се стори 15-ката и ако се работи продължително ще ти омаляват наистина ръцете.
На спарки има и едина литиева машина мисля 10,8в амперите не видях 17 нютона ама няма 2-ра скорост и за пробиване ще е малко по кофти.
Обади се в фирмения магазин на спарки който ти е най близо и питай. В бриколаж и практикер тия машинки ги нямаше както и в киров така че там е безмислено да ходиш за това :-)
Успех
mirk - майстор
В една съседна тема вътрешен човек от Спарки коментираше че всичките им акумулаторни машини са Китайски, не че казвам нещо лошо.
rolls - специалист
takezo написа:
Класика , ХИТАЧИ се прави в Ирландия , Япония и .....Китай - та последното не е с качеството на Япоското и никой не може да ме убеди в обратното.

Добрата новина е че машините на ХИТАЧИ имат 3 години гаранция :!:
Из оня ден гледах ей тия двата винтоверта. Пишеше произход - Малайзия. Вече всичко е та*ак ...

Прикачен файл

W 6V4.jpg
W 6V4.jpg (34.76 KиБ) Видяна 6376 пъти

Прикачен файл

GSR 6-45 TE.jpg
GSR 6-45 TE.jpg (16.57 KиБ) Видяна 6376 пъти
griffin - майстор
За винтовета и аз много се чудих дали да е българския заради това което каза колегата ама като хванах един зелен бош 12в в практикер и им сравних тежестта на батериите реших да предпочета спарки :-)
solo5 - майстор
rolls написа:
Пишеше произход - Малайзия. Вече всичко е та*ак ...
защо си мислиш, че като е правено в Малайзия е та*ак? :?
Niky77 - специалист
Няма значение къде се прави, а как! Най произвежданата машина в света е винтоверт 6821 на Макита. Прави се в Япония,Китай и САЩ. Продавал съм и от трите завода, в момента са ни от Щатите - никаква разлика!
rolls - специалист
solo5 написа:
rolls написа:
Пишеше произход - Малайзия. Вече всичко е та*ак ...
защо си мислиш, че като е правено в Малайзия е та*ак? :?
Имах предвид, че Бош уж немски, а зелената серия в Китай и малайзия я правят. Всъщност и синята вече ... Идеята ми беше, че нещата вече не са това което бяха.

Иначе против Малайзия що-годе нищо нямам. Доколкото имам спомен Панасоник е регистрирана като фирма там ...
dragozow - майстор
Из оня ден гледах ей тия двата винтоверта. Пишеше произход - Малайзия.
Има завод и в Малайзия. В Китай няма производство,само сглобяват и опаковат някои евтини машини. Това за патронниците е вярно, но вече е поправено.
Манчо - напреднал
housedoktor написа:
UNIOR написа:
Погледа ми върху Хитачи е главно от мнения на клиенти с които съм говорил, и напоследък тези мнения в поголямата си част са негативни, интересното е хората които са работили извън страната с Хитачи са много доволни от марката, но след като са закупили такива в БГ., мнението им е не е много добро, меко казано,. Но всеки има право на мнение.

Аз лично не съм работил с тази марка и не мога да кажа нищо конкретно за нея. Радвам че ти си останал доволен, пожелавам ти да си яползваш със здраве. :)
Относхо Хитачио.Имам 14,4 в винтоверт ,купен от Англия.Общо мнение -неудобен със слаб патронник.На 2 та година се счупи бутона на реверса.След ремонта работи ок,вече 5 годинка, със сравнително интензивно натоварване.Но тежкият къртач пак на същата фирма,посети сервиза на 2 ден работа ,и то доста лека.
може би си попаднал на несполучлива партида,за перфоратора.аз ползвам DH24PC3 и съм пре доволен,аз не жаля инструмента.За винтовера,т.е.акомулаторна бормашина имам такава с LI -ION батерия също нямам оплаквания
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "Винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: