Ел. инструментите. Консумативи.
Red_line - специалист
Не съм професионален дърводелец но мога да кажа че този занаят здраво ме влече. Та като ходих в метро разгледах оберфрезата на Agoyoma tools на. характеристики изглежда свестна но все пак си е китаиска . Та искам някой да ми каже дали си заслужава (ако някой има преки впечатления) или само ще си тровя нервите. няма да ме е яд за парите защото е 30лв. Пак казвам че ще я използвам като хоби инструмент не нон-стоп :wink:

И другият ми въпрос : порових в нета и забелязах че моделите на Einhell,Raider, и въпросната Agoyoma са 1:1 а цената варира от 30 до 70 лв. :?
Carpentercho - напреднал
Здравей аз също се поинтересувах от този модел и изглежда нормално :lol: и аз съм започнал отскоро със това хоби така че отговоро ми не е много обоснован :-D
housedoktor - майстор
Щом си се примирил да вземаш менте-вземиго.Аз относно профи инструменти понякога имам забележки,какво остава за ментетата.Бива за хоби работа,но преглеждай по -често притягането на накрайника в цангите и давай по дълго време за почивка на инструмента
dragozow - майстор
Не е добра идея ама не си склонен да дадеш повечко пари. За 30 лева нямаш избор какво да купиш, имаш де ама само боклуци.
griffin - майстор
Специално за тия от метро най вероятно мотора ще е слаб в смисъл бързо ще прегрява при работа така че трябва това да съобразяваш, виж дали офертата на тая фреза включва фрезери защото ако не ме лъже цангите бяха 6 и 8 а цената на фрезер е да речем около 30-на лева :-), аз лично обмислях да си взема такава за монтаж на маса ама цангите ме спряха :-).

Има ли промяна на скоростта тая фреза защото при работа с по големи като диаметър фрезери трябва да се сваля скоростта.
Red_line - специалист
Май имаше :) а някой знае ли дали в практикер има от жълтите айнхели и на каква цена са :?
Red_line - специалист
Red_line написа:
а някой знае ли дали в практикер има от жълтите айнхели и на каква цена са :?
Или ако някой знае друго място от където мога да взема такава
Velio - специалист
Мой роднина си купи преди време на Agoyoma комплекта 5 или 6 инструмента който е. А аз си взех на Bosh едно малко ъглошлайфче на промоция ( синята серия )..
И какво стана. Дойде време да ги ползваме. От неговия ъглошлайф нищо не става ...при рязане само отскача, бие...мъка за работа... Ползва постоянно моя.. Виброшлайфа също не струва.. Зегето така и не го пробвахме.. Винтоверта незнам може ли да завие изобщо един винт. Дойде време да правим ГК тавани и взе Макита. Само бормашината я ползваме...за бъркане на смеси :lol: и грее като за световно и смърди наоколо. Така че - прави си изводите. Това е моя личен опит.
dragozow - майстор
Нищо не дал...и нищо не взел.

Тема "Оберфреза Agoyoma tools от Метро ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: