Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
То по коли малко са гайките по които се работи с отворени ключове. Почти винаги с вложки , ключове тип звезда или лула. Принципно по тампони на макферсони рядко пасват лули , има които стават, но повечето идват дебелостенни или с кофти ъгъл и подпират.
MamaMy - майстор
Ако става дума за Голф, лула твърдо не става. Само камък защото е с дълбоки чашки.
Indianec 2 - специалист
Пежо 307, сменили са амортисьорите, ама тампоните не.
Отделно замазали блокровката и стягали с гайковерт....после защо спадам от "монтьорите".
MamaMy - майстор
В твоя случай търси камък с твоя размер, но ако нямаш гайковерт гредата е голяма. На предната ми кола ходих при гумар и ги развих с въздух, но на сегашната няма достъп. Ако няма как да блокираш стеблото, прежалваш като мен амортисьора. Може да увиеш с картон стеблото и да пробваш да държиш контра с водопроводен ключ.
kozl - майстор
Дали батериите на Парксайд X20V са съвместими с подобните на Einhell :?
Някой дали е проверил вече?
Перфоратора на 20V загуби удар. Оправих удара, но се оказа и проблем в електродвигателя. Като позагрее и почва да "заеква". Та чакам да пуснат в Лидълите, но натрупали са разни джаджи, а такъв нема. А батерии имам.

А дали елекродвигател от по-стара версия 18V винтоверт ще стане на перфоратора :?
чет окт 19, 2023 8:29 amkozl написа:

чет окт 19, 2023 9:09 amkozl написа:
Да подсети ме с първия клип.
https://www.aliexpress.com/item/1005005122883293.html
Имах някакъв спомен за съвместимост с много лека корекция, но се оказа, че е с Райдър.
На второто клипче е много дърварска история.
Krasi_S - специалист
Answers: 1
чет окт 19, 2023 9:09 amkozl написа:
Да подсети ме с първия клип.
https://www.aliexpress.com/item/1005005122883293.html
Тия много са надули цената. В Продавалника даже са по-еФтини :-D
stefanjor - специалист
чет окт 19, 2023 10:05 amKrasi_S написа:
Тия много са надули цената. В Продавалника даже са по-еФтини :-D
Аве не открих в Продавалника... освен няколко съмнителни самоделки.

Иначе това е следващата седмица:

Прикачен файл

Lidl_Black.jpg

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: