Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mariayn - специалист
Здравей те на всички предстой ми ремонт на банята .Поради където са ми каналите в банята на комшията от долу има петна влажни .Мисля да я разбивам и да я правя на ново .Но искам да променя разположение на всичко и мисля да бъде с душ кабина ето един лош чертеж

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/973/1197997233.BMP
masterval - майстор
Добре си го намислил, но сигурен ли си, че има теч? Откъде е той - пишеш където са ми каналите... ама те са няколко.
А лошият чертеж вероятно е сегашното разположение?
Какво съдържа твоят "зов за помощ"?
mariayn - специалист
единия на мивката другия е в средата и под ваната
Rumen Iankov - специалист
Обикновено течовете са отдолу под ваната.
masterval - майстор
Ако искаш да кажеш, че под теб тече от трите тези места, ми се струва, че банята ти е имала мозайка, която е изчукана само на места, сложени са нови тръби, след това са налепени нови плочки. Ако е така, отнякъде влиза водата между новите плочки и мозайката. Може и глупости да пиша, но ако дадеш повече история на банята, все някой ще се сети.
mariayn - специалист
Моля ви за помощ. от самото начало какво трябва да направя и как да го разпределя .
masterval - майстор
Почни от това: викаш специалист ВиК да ти огледа банята, да се разбере проблемът от къде иде. И чак след това къртиш.
Успех.

Всъщност, същите въпроси си задал октомври, гледам, същите горе-долу отговори си получил. Кво праим?
mariayn - специалист
Няма кой да направи ново разпределение възоснова на чертежа
mariayn - специалист
masterval,да темата се повтаря малко изменена .искам Идея как да разпределя на ново за това съм качил чертежа ако мисли че се повтаря има си начини как да се махне. :?
mariayn - специалист
Няма ли кои да направи едно проектче .

Тема "Зов за помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: