• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 48
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
gogo7777 - майстор
MamaMy написа:
... как е навита пернишката саксия? Това е върха на технологиите преди 60-70 години. :wink:
Саксията Кракра си е бижу и такова ще си остане. Не напразно си я пазя....тя може неща, които повечето от съвременните инвертори не могат :wink:

Закачките между съфорумниците са безобидни....не се впрягайте много. Аз лично доста съм научил от МамаМу, помагал ми е....сега научих нещо ново и от Боби....така, че :partyman:
kozl - майстор
нед ное 19, 2023 6:38 pmgogo7777 написа:
MamaMy написа:
... как е навита пернишката саксия? Това е върха на технологиите преди 60-70 години. :wink:
Саксията Кракра си е бижу и такова ще си остане. Не напразно си я пазя....тя може неща, които повечето от съвременните инвертори не могат :wink:

Закачките между съфорумниците са безобидни....не се впрягайте много. Аз лично доста съм научил от МамаМу, помагал ми е....сега научих нещо ново и от Боби....така, че :partyman:
Е сподели за тая саксия, че и аз си я кътам завита с найлон да не прашулясва откак се сдобих с инверторния.
Е стааше най-вече за спорта - да ми събаря бАшоните и да прибегвам до елмерното табло с АП-та :-D
И хем безопасно от изгаряне, че докато се върна и заварката изстинала :weedman:

съб ное 18, 2023 3:04 pmB0bi написа:
Определено ме разочароваш. ...........
На мен не ми изглежда като закачка, а като нетактична откровеност.

И все пак истината може да се доказва и в спор.
И все пак колко харчи Кракрата.
Аз лично не съм засичал, защото не ми е било необходимо. Това дето постнах е проба свързана с тема за реактивната енергия и отчитането и от битовите уреди за измерване за заплащане на електроенергия.
gogo7777 - майстор
пон ное 20, 2023 8:55 amkozl написа:
....
Е сподели за тая саксия, че и аз си я кътам завита с найлон да не прашулясва откак се сдобих с инверторния.
Е стааше най-вече за спорта - да ми събаря бАшоните и да прибегвам до елмерното табло с АП-та :-D
Бушоните ти падат защото са по съвременната "модна тенденция" вероятно и ДТЗ имаш :lol: При мене не падат :-D
kozl - майстор
пон ное 20, 2023 10:13 amgogo7777 написа:
пон ное 20, 2023 8:55 amkozl написа:
....
Бушоните ти падат защото са по съвременната "модна тенденция" вероятно и ДТЗ имаш :lol: При мене не падат :-D
Не позна за ДТЗ-то и за съвременните бушони :wink:
Има снимка на бушоните (АП-та). Послено съм сменял някои от тях преди да купя инвертора, а това беше доста отдавна. Може и да има 18 г.
Серията В40 на АВВ я сложих да пада предпазителя по-близо до Кракрата - имаше ефект, припкането намяля. В елктромерното табло е MERLIN GERIN (multi 9) C40, а пада и този С25 MERLIN GERIN (multi 9) след В40 на кръга с контакта.
gogo7777 - майстор
пон ное 20, 2023 10:50 amkozl написа:
...
Не позна за ДТЗ-то и за съвременните бушони :wink:
Добре.....втори опит......често ти залепва електрода
:drinkers:
kozl - майстор
съб ное 18, 2023 9:16 amkozl написа:
Докато правих постановката си тествах АП-то с крива Б. при превключване на повече от 100А щрак пада, без да пада този в ГРТ и без да пада този до него, който е последователно включен на АВВ-то :shock: . Кривата работи :roll:
Изглежда си пропуснал горното.
И по спомени случвало ми се е да лепи електрода с Кракрата и тогава гарантирано събаряше бАшоните.
А сега с инвертора и да залепи нема реакция при бАшоните :roll:
gogo7777 - майстор
пон ное 20, 2023 3:11 pmkozl написа:
А сега с инвертора и да залепи нема реакция при бАшоните :roll:
Еееее сега е да ди йебе майката......инвертора работи и заради заварчика, първо се грижи да не му залепне електрода, а при евентуално залепване да не му падне бушона. Ще дойде време, когато заварчика ще държи само маската и ще се пули през нея, машината ще свърши всичко останало. Такива потенциални кадри виждам всеки ден :-D

ПП...отбор "Кракра" е застрашен вид :-D

:axe:
Детето - специалист
Понеже и аз съм в отбора с Кракра, но има сантиментална стойност и няма да го изхвърля.
А инверторния дали може да ми размрази тръбите като ми замръзне водата :?
zz_stefanov - майстор
Габи къде сииии? :)
gogo7777 - майстор
пон ное 20, 2023 6:48 pmДетето :-D написа:
Понеже и аз съм в отбора с Кракра, но има сантиментална стойност и няма да го изхвърля.
А инверторния дали може да ми размрази тръбите като ми замръзне водата :?
Не може.... :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 48

Тема "Колко ток харчи електрожен Кра Кра 160 А , на час и колко вата е" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: