"...с ябълков оцет..."
Там е истината!
Заложил съм 5л, стига ни за година и артисва.
Там е истината!

нед ное 26, 2023 7:53 pmchapara написа: Какви дрожди?Мая за хляб. А гъбата сама ще се завъди още след първото залагане на материала, едно такова прозрачно, пихтиесто, като медуза. После и в готовия оцет пак се получава, обикновено стои отгоре като дебела ципа или тапа. Аз я съхранявам в буркан на хладно в мазето, заливам я с част от остатъка при прецеждането и затварям как да е.
Имам сухи за септична яма
Особености за гъбата, как да я завъдя и после съхранявам, в оцет?
нед ное 26, 2023 8:57 pmLazarGanev написа: В тоя ред на мисли си задавам въпроса - ако решим да удостоим някого със званието "Най-добър оцетопроизводител", дали той ще се зарадва или ще го приеме като подигравкаКакто ви е угодно, според момента.![]()
нед ное 26, 2023 10:40 pmТрифон П.Трифонов написа:По-добре наградата да се кръсти "Най-голям киселяк на форума"нед ное 26, 2023 8:57 pmLazarGanev написа: В тоя ред на мисли си задавам въпроса - ако решим да удостоим някого със званието "Най-добър оцетопроизводител", дали той ще се зарадва или ще го приеме като подигравкаКакто ви е угодно, според момента.![]()
Без особено значение е за мен. По важното е, че на някого е хрумнала шегичка и е весело.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: