• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 55
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
нед дек 10, 2023 10:14 pmivanovbg написа:
нед дек 10, 2023 10:01 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед дек 10, 2023 9:59 pmivanovbg написа:
С диоди Трифоне, с диоди. Явно не можеш да четеш схемите. :-D
От диодите на къде оди, Иванов? Към маса или към +? Това питам.
Виждам, че де забива между два диода, ама не разбира що обикаляш в кръг, вместо да кажеш към маса или към +.
Трифоне, Трифоне, центъра никъде не оди, щот ако оди нема да е център и я се въртим около центъро кат земя около слънце. А това дека одат диодите е друг и много сложен въпрос оти диодите са два.Те пак не одат, а си седат на мястото. Ако малко помислиш ще се сетиш, че центъро е на статора, а диодите на плочката на статора. Самото име статор казва, че елементите му са статични и нема как да одат некъде. За това дека одат тез статични елементи требе да питаш шофьора или Ванга. Я него не го познавам, а Ванга вече я нема. Бог да я прости. :partyman:
Иванов, там има пунктирна линия, за която е обяснено, че при необходимост от повече мощност, общият център се свързва с двойката диоди.
Самият ти твърдиш, че звездният център се свързва с маса през диоди или през релерегулатора.
Това питам, а ти избягваш да отговориш.
На схемата, тази пунктирна линия е свързана между два диода. Кой диод пропуска и в каква посока?
Или отговори или си запази локумите!
hidrazin - майстор
нед дек 10, 2023 10:11 pmgogo7777 написа:
......абе все едно си в Ада и заваряваш......с куртка, дебели ръкавици и маска на главата. Не ме питай как съм държал ръкохватката и подавал тел
Пробвай така. Като в Рая е - хладно, синьо море, вълни, слънце и отдолу ти БЕЛИ АКУЛИ ... гладни. :lol:

[youtube][/youtube]

:partyman:
нед дек 10, 2023 10:29 pmhidrazin написа:
нед дек 10, 2023 10:11 pmgogo7777 написа:
......абе все едно си в Ада и заваряваш......с куртка, дебели ръкавици и маска на главата. Не ме питай как съм държал ръкохватката и подавал тел
Пробвай така. Като в Рая е - хладно, синьо море, вълни, слънце и отдолу ти БЕЛИ АКУЛИ ... гладни. :lol:
...
Този поне да бяха го турили да седне на "моряшка люлка".
Гогата е разбрал кво е да си в Ада.
gogo7777 - майстор
Вързан е.....все едно седи в столче :-D
ivanovbg - майстор
нед дек 10, 2023 10:19 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед дек 10, 2023 10:14 pmivanovbg написа:
нед дек 10, 2023 10:01 pmТрифон П.Трифонов написа:

От диодите на къде оди, Иванов? Към маса или към +? Това питам.
Виждам, че де забива между два диода, ама не разбира що обикаляш в кръг, вместо да кажеш към маса или към +.
Трифоне, Трифоне, центъра никъде не оди, щот ако оди нема да е център и я се въртим около центъро кат земя около слънце. А това дека одат диодите е друг и много сложен въпрос оти диодите са два.Те пак не одат, а си седат на мястото. Ако малко помислиш ще се сетиш, че центъро е на статора, а диодите на плочката на статора. Самото име статор казва, че елементите му са статични и нема как да одат некъде. За това дека одат тез статични елементи требе да питаш шофьора или Ванга. Я него не го познавам, а Ванга вече я нема. Бог да я прости. :partyman:
Иванов, там има пунктирна линия, за която е обяснено, че при необходимост от повече мощност, общият център се свързва с двойката диоди.
Самият ти твърдиш, че звездният център се свързва с маса през диоди или през релерегулатора.
Това питам, а ти избягваш да отговориш.
На схемата, тази пунктирна линия е свързана между два диода. Кой диод пропуска и в каква посока?
Или отговори или си запази локумите!
Не ти схващам въпроса. Никъде не съм казал през регулатора, а че се свързва към регулатора в някои схеми. Ако питаш за тока накъде тече от звездния център...
нед дек 10, 2023 10:51 pmgogo7777 написа:
Вързан е.....все едно седи в столче :-D
Не е същото. Виждам, че виси като прани гащи. С тази сбруя, ПВто му е силно ограничено.
Можеха да го сложат в столчe, така, както е със сбруята.
https://stenata.com/127448-large_defaul ... -ledge.jpg
Колко мислиш че ше изкарам, ако съм се провесил като него?
https://photos.app.goo.gl/cp4KaV7wfAUWBfrM9
В сбруята съм, но седнал в столче. Така мога да откарам до секунди преди да се напикая.

Иванов, забрави за въпроса! Можеш да четеш схеми, но не можеш да ми я обясниш. Съмнително, но не твърдя, че не можеш, както ти за мен. За кого е по важно дали мога или не? За теб или за мен?
Въпросът е ре(и)торичен, Иванов.
gogo7777 - майстор
Сбруята е достатъчна. Там да прикапе железата и айде. И да не го завари добре, моряците могат да плуват, нали?
:lol: :lol: :lol:
Дано е най добрият заварчик сред моряците!
Или обратното май беше?! Все едно, изглежда яко. Ония да му мислят!
Ръчока на маса или със звездния център, хаха?!
hidrazin - майстор
нед дек 10, 2023 11:02 pmgogo7777 написа:
... моряците могат да плуват, нали?...
Т'ва пък откъде ти хрумна?
Да плуват, да плуват, колко да плуват? Еле па с електрожен ... Кракара. :lol:
gogo7777 - майстор
Нали затова се е вързал. А Кракрата е когато наближат акулите, да я топне в солената вода..... :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 55

Тема "Употреба на занулени контакти с генератор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: