Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Чаро - Акълия
Фугата ЦЕ40 си беше наред преди време, от скоро я развалиха.
Може и краве масло да пробвате или маргарин, че и мравките не го обичат! :lol: горело масло?! :?
:-D
Скоро ползвах ЦМ16 и ЦН94 - ужас! Все още са над Боро в моята класация, но с тея цени... :?
То на Ангро флекса по-добре се държи...
prascho - майстор
След няколко дни ще изкажа впечатления от този продукт:

http://elkom.mymall.bg/products/PS%252d ... D0%B8.html

Впрочем днес Нитера ми продадоха силикон церезит от 2010 година. Чесно казано кофти впечатление за фирмата....
VLADO66 - майстор
prascho написа:

Впрочем днес Нитера ми продадоха силикон церезит от 2010 година. Чесно казано кофти впечатление за фирмата....
Тоя е отлежал и е за специални клиенти :-D
prascho - майстор
Да го ползвам или да го изхвърля?
VLADO66 - майстор
prascho написа:
Да го ползвам или да го изхвърля?
Фърляй разбира се,или го ползвай за пълнеж на някои по неотговорни работи.
colyo - специалист
Малко да разбутам темата. Жена ми преди няколко месеца почисти банята с някакъв тайнствен препарат от който фугите се напукаха и на места изпадаха. пробвах да изджегъркам старата фугираща смес на няколко местау но фугата е доста тясна (около 2мм) и направо е мисията невъзможна.
Та въпросът ми е какъв ще е ефекта ако нанеса нова фугираща смес върху старата?
ПП: Старата е Мапей и на повечето места не е мръднала.
colyo - специалист
Малко да разбутам темата. Жена ми преди няколко месеца почисти банята с някакъв тайнствен препарат от който фугите се напукаха и на места изпадаха. пробвах да изджегъркам старата фугираща смес на няколко местау но фугата е доста тясна (около 2мм) и направо е мисията невъзможна.
chapara - майстор
пон дек 11, 2023 10:24 amcolyo написа:
Чегъртане му е майката. Има инструмент за това, нооо и майката ще трябва😉
gnt69 - майстор
пон дек 11, 2023 10:24 amcolyo написа:
Още 2-3 ръце с тайствения препарат и ще си готов за нова фуга.
colyo - специалист
И на мен това ми беше първата мисъл, но се оказа че препарата действа избирателно :axe:
Имам и още един "женски" въпрос: понеже нямам резервна баня, колко време след фугирането може да се ползва банята?..... демек за колко време съхне фугиращата смес и може да се мокри без да се притеснявам, че ще се повреди?

Тема "Напукани фуги в банята само няколко месеца след полагането?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: