Съвсем по джентълменси навиране в кучи ..з.
Аууууууу, ай ай айййййй!
Аууууууу, ай ай айййййй!
нед дек 17, 2023 3:14 pmBLUEPUPIL написа: Габи241000 е завършила ТехническияМоеш да фаниш мой веселий карандаш.
и за миг не е допускала, че нивото на
форума е толкова ниско, че ще
включвате и времето, през което не
се заварява. И ме упълномощи
(нотариално заверено) да поясня и
допълня въпроса.
нед дек 17, 2023 9:07 amhidrazin написа: -Въпросът на темата е "Колко ток харчи електрожен Кра Кра 160 А , на час и колко вата е"Това че не разбираш български език е съвсем друга бира. Не мога да ти помогна за двойките по БЕЛ...
-Преведен специално за полуграмотници е "Колко киловата може да ми изхарчи електрожен Кра Кра от 09:00 часа до 10:00 часа?"
Специално за Блуето - може да си избереш и друг час от денонощието...
нед дек 17, 2023 3:14 pmBLUEPUPIL написа: .....Все пак е резонно за качествена заварка да се постарая повечко и оттам да изхарча повечко ток.
Blue-то ще допълни въпроса, Колко
харчи за 1 минута?
Моите лични измервания и база данни
показват, че:
1..Инвертор не може да слезе
под 50W за 1 минута;
2..Средно качество заварка,
минимум 60W за 1 минута;
3..Качествен заваръчен шев,
минимум 70W за 1 минута;
Кракра, заваряваща 3мм кухи
квадрати/правоъгълници ще изхарчи
90-100W за една минута.
нед дек 17, 2023 3:14 pmBLUEPUPIL написа: Габи241000 се свърза с мен и ме помоли да Ви предам, че е много обидена от профанизирането иAман от простотии. Ако беше вярно и въпросната толкова живо я интересуваше колко ток е изхарчила саксията, като е технически грамотна щеше да си засече електромера.
изопачаването на въпроса, Колко ток харчи електрожен Кра Кра 160А на час?
Габи241000 е завършила Техническия и за миг не е допускала, че нивото на форума е толкова ниско, че ще включвате и времето, през което не се заварява.
нед дек 17, 2023 8:42 amiliya_i написа:Е он Гогата е писал, че ще измери Всичко, а не само активното.нед дек 17, 2023 8:38 amgogo7777 написа: Ако намеря амперклещи ще измеря всичко.Амперклещите мерят и реактивен ток.
Грешна ти е постановката на измерване.
пон дек 18, 2023 3:06 amESPACE написа: колко ток е изхарчила саксията, като е технически грамотна щеше да си засече електромера.Е да де и аз тъй направих, но игнорирах факторите за неидентичност при измерването (вид на заварката, скорост на заварката, вид на електрода, тип на метала, ............. и т.н. ).
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: