Нека намерим най-тънките цени.
съб дек 16, 2023 3:23 pmMamaMy написа:
..., валирай...
https://photos.app.goo.gl/RbQrXSeG9RerU1PG6

Така смята ли се?
Държа по 36ч. Стареца е обратно на простора, а суджуците, като най стройни, оставих последни.
След няколко дни пак.
Първите суджуци съм ги пълнил на 13ти Април. Само един топъл спомен ми остана.

Не ставали такива чудесии по морето!!!
Мирен, Кемо, мирен!
Стягите може да ги броим от Лидлото. Напрао без пари са, даже евтини.
brum - майстор
Не е от Лидл, ама днес налазих ударен винтоверт Парксайд от черните за 80лв. В Кауфланд ги има. Благодарение на него успях да оползотворя купон за 20лв, та реално се връзва и на по-малко пари. Напролет ме чака работа с дървен материал и реших, че ще си оправдае парите.
kozl - майстор
пет дек 22, 2023 10:57 ambrum написа:
Не е от Лидл, ама днес налазих ударен винтоверт Парксайд от черните за 80лв. В Кауфланд ги има. Благодарение на него успях да оползотворя купон за 20лв, та реално се връзва и на по-малко пари. Напролет ме чака работа с дървен материал и реших, че ще си оправдае парите.
Ударен винтоверт или импакт?
Удара аксиален или радиален?
zz_stefanov - майстор
пет дек 22, 2023 12:19 pmkozl написа:
пет дек 22, 2023 10:57 ambrum написа:
Ударен винтоверт или импакт?
Удара аксиален или радиален?
Аксиален или тангенциален :wink:
brum - майстор
Точно туй от брошурата долу в ляво. Мисля че импакт се води. За завиване на винтове с удар (не набиващ на вътре, а завиващ удар). Като почнете с тия тангенциални и аксиални ми става сложно. Ама май тангенциално се води.

Само да му взема и батерия другата седмица от Лидл, че гледам 20 волтова/2А за 50лв със зарядното има в брошурата.

На тая машина по-особени камъни ли ѝ трябват? Знам, че при ударните гайковерти се ползват специални вложки, та подозирам, че и тук е така. И за PH/PZ винтове ударното завиване ползва ли се? Или само за винтове с torx глава е?
resistbody - майстор
пет дек 22, 2023 10:06 pmbrum написа:
На тая машина по-особени камъни ли ѝ трябват? Знам, че при ударните гайковерти се ползват специални вложки, та подозирам, че и тук е така. И за PH/PZ винтове ударното завиване ползва ли се? Или само за винтове с torx глава е?
Трябват Импакт битове, аз ползвам на Милоки...
Няма ли в комплекта?
Преди месец-два му се чудих в лидъла- тъкмо смятах да въртя гумите на колата. Беше с вложки комплекта.
Реших, че за 80 лв. ще въртя кръстатия ключ още 5 години- на 40 го пенсионирам.
А и няма да отива табелата на джипката.
brum - майстор
Туй е за винтове в дърво правено. Нема нищо в куфара. Ни битове, ни батерии. С болтове на кола не мисля, че ще се справи. За там си има един Dewalt с кабел.

За импакт битовете като загледах малко разбрах каква е схемата. Все съм се чудел защо са тъй изтънени някой битове, пък то било за да поемат удара. Ще дебна нещо по примоциите.

Дописвам. И за болтове на кола го водят, че става. Само му трябва правилната приставка.Ама доде го видя не вярвам. Девалта е три пъти по-голям и тежи стабилно. Па и той вижда зор понякога.
Мисля, че го правят Гризли. Цветът и надписа ме отказаха. Сигурен съм, че върши работа.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: