• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Дори акулите знаят, че от водолазите се получават неприятни усещания, ако не ги обелят преди......преди каквото и да ги правят.
Andri01 - майстор
:thumbs: :lol: То и за това селяндурчетата от Аджемлер не ходят на плажа.
съб дек 23, 2023 11:56 amAndri01 написа:
:thumbs: :lol: То и за това селяндурчетата от Аджемлер не ходят на плажа.
До сега не съм имал киселини. Индианското ми име във военното беше- железния стомах.
Но пък зная, че преди употреба се белят водолазите, та не е страшно.
На плажа ходя с въдица. Винаги може да се заблуди някой ,пръднал в гумата, водолаз.
"Хвани пусни" е принципа ми, споко!
Andri01 - майстор
От "плажа" ще хванеш риба само с селската бара!! От там не се хвърля въдица!! И друго-"хвани-пусни" е най-тъпото нещо!!! Една риба с разкъсана от кукичката уста ,умира!!! Не може да се храни!! Ама един "умен" като тебе няма как да го знае и асимилира това. Е, пак се оказа от страна на лъжеца,май!!! :lol: :lol:
съб дек 23, 2023 1:37 pmAndri01 написа:
От "плажа" ще хванеш риба само с селската бара!! От там не се хвърля въдица!! И друго-"хвани-пусни" е най-тъпото нещо!!! Една риба с разкъсана от кукичката уста ,умира!!! Не може да се храни!! Ама един "умен" като тебе няма как да го знае и асимилира това. Е, пак се оказа от страна на лъжеца,май!!! :lol: :lol:
Тия хубави приказки ги повтори на някой тубър спинингар!
https://www.youtube.com/results?search_ ... 0%BD%D0%B8
Естествено, на морето също може да се върне някое бебе риба, но принципно не се практикува тая работа. Ти обаче си опериран от чувство за хумор. Отново не разбра и отново си на грешната страна на въдицата.
'псолютен лъжец съм, само по отношение на теб. Щеше ми се много повече, ама и на рибите им се живее.

Заведенията са препълнени по празниците, А?!
Andri01 - майстор
Поне аз те хванах минимум 3 пъти ,че лъжеш, освен за всичките ти професии. Хайде, "свивай си сърмите", че утре ще останеш гладен. :lol:
съб дек 23, 2023 4:55 pmAndri01 написа:
Поне аз те хванах минимум 3 пъти ,че лъжеш, освен за всичките ти професии. Хайде, "свивай си сърмите", че утре ще останеш гладен. :lol:
Хвана ме три пъти за...
...а теб те попитаха нещо. Да припомням ли?
Как да остана гладен, след като вече съм пенсионер. Връзка с главната квартира имаш ли, надеждна ли е? Освен да си поддържам хобитата, други обязаности нямам.

viewtopic.php?f=11&t=70793&p=1149917&hi ... 8#p1149917
Сладур, само на теб не стана ясно, че всеки разобличен лъжец би се покрил.
Само ти не вдяна какви глупости плещиш, в стремежа си да очерниш.
Дребна душица! За теб, каквото и да се напише, вече не е смешно.
Andri01 - майстор
Спирам. С дърво и жена не се спори! :?
П.С.: Извинявай ,не исках да те обидя! Не си жена!
chapara - майстор
За протокола калкан се лови на въдица от плажа на дъно, на жива риПка, януари месец. Лефер в Гърция от плажа на жива стръв, само нощем. Зарган на булдо, денем пак от плаж, но не между плажуващите за всичко което спомеенах.
Не взимам страна по въпроса, да не си повярва някой на визитките😊😄
Само внесох пояснение!🤫
Допълвам с риболов на кефал и илария, попчета, кая......
Тоя забравя в коя виртуална реалност е.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: