Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
пет дек 22, 2023 8:05 pmzz_stefanov написа:
пет дек 22, 2023 12:19 pmkozl написа:
пет дек 22, 2023 10:57 ambrum написа:
Не е от Лидл, ама днес налазих ударен винтоверт Парксайд от черните за 80лв. В Кауфланд ги има. Благодарение на него успях да оползотворя купон за 20лв, та реално се връзва и на по-малко пари. Напролет ме чака работа с дървен материал и реших, че ще си оправдае парите.
Ударен винтоверт или импакт?
Удара аксиален или радиален?
Аксиален или тангенциален :wink:
Да.
kozl - майстор
Аз скъсах една две рапиди с некакво предишно импакт-Гризли, за което нямаше батерии по рафтовете.
А да и ползвах лидълски неизтънени накрайници Рz. Но нямям и опит в работа с импакт.

Пледи месеци си купих комплект изтънени накрайници от Кауфланд, но в него няма Pz :?
От 150 бр. винтове за дърво 90/5, имам 6 скъсани с една 10.8V, 24Nm Макитка.
Тия зверове сигурно късат болтове на основен лагер от Краз.
Chefo77 - майстор
съб дек 23, 2023 10:25 amТрифон П.Трифонов написа:
От 150 бр. винтове за дърво 90/5, имам 6 скъсани с една 10.8V, 24Nm Макитка.
Тия зверове сигурно късат болтове на основен лагер от Краз.
Не ги надценявай ;)
gogo7777 - майстор
Айде скачайте
https://www.facebook.com/groups/czsksva ... 405029140/
Това и в Лидл го нема.
Последна промяна от gogo7777 на ср яну 03, 2024 2:54 am, променено общо 1 път.
Lutchezar - майстор
Прикачен файл:
Screenshot_20240103_010029_de.sec.mobile.jpg
Другата седмица. 12V, 300 Nm. Малко е гайковерт, а не винтоверт, но толкова си могат хората от рекламата :-D.
MamaMy - майстор
Аз пък да се оплача. В Плевен отвориха нов Лидл. На супер гадно място го измислиха, но да са живи и здрави. Кофтито е, че още от първо пазаруване ме излъгаха с 8 лв. Ако мислят, че така ще я карат спокойно могат да затварят още от сега. Предполагам, че ще и спретна чудна рекламна кампания. :evil:
ср яну 03, 2024 1:48 pmMamaMy написа:
... излъгаха с 8 лв... :evil:
Каква хватка приложиха?
Нормално да си им набрал, но безсмислено. Не си хаби нервите!
Вдигаш скандал на място, ако смяташ, че е възможен изход в твоя полза.
Купувал съм уред с липси, причинени от крадливи сънародници. Връщал съм го без проблем, макар да не са длъжни да уважат рекламацията.
MamaMy - майстор
До сега в старите им магазини не са се оливали, но в този...
Царевично олио с цена 1,80 литъра. Цял стилаж. Грабвам пътьом една бутилка и се прибирам предколедно. В къщи изнамирам касовата бележка и като се зачитам внимателската цената е 8,99лв. Та това олио в Испания е най-евтиното. Под 1 евро. Как бих могъл да се усъмня?
Последна промяна от MamaMy на ср яну 03, 2024 3:12 pm, променено общо 1 път.
fbr - майстор
Винаги може да отвориш диспут, има камери и след проверка ти се извиняват. Последно, бях купил 5 бутилки олио и си бяха в стека. Като отидох в къщи и гледам в касовата бележка, маркирани 6, връщам се и обяснявам на охраната. Охраната, отива и по часа на касовата бележка гледа камерите и след 5 минути парите ми бяха възстановени.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: