Нека намерим най-тънките цени.
Разстроен си, затова грешиш.
Веригите няма да си идат, а това предполага разбиране на "капитала".
Нямаме избор- в кошарата сме. Колко процента от нас ще се откажат от веригите?! Малко, понеже е удобен магазин- пести време.
Заобикаляш един, набиваш се на "конкуренцията". А те от същия дол дренки.
MamaMy - майстор
Чак разстроен е трудно да се каже. Леко ме е яд, че съм се предоверил и не съм проверил бележката още на паркинга като също практикувам
nikolson - майстор
Това царевично олио за какво се ползва?
MamaMy - майстор
Евтин заместител за салати и гозби
пишман_майстор - майстор
ср яну 03, 2024 2:29 pmMamaMy написа:
До сега в старите им магазини не са се оливали, но в този...
Царевично олио с цена 1,80 литъра. Цял стилаж. Грабвам пътьом една бутилка и се прибирам предколедно. В къщи изнамирам касовата бележка и като се зачитам внимателската цената е 8,99лв. Та това олио в Испания е най-евтиното. Под 1 евро. Как бих могъл да се усъмня?
Да не се бъркаш с рапичното? То е на ниска цена, царевичното се съмнявам някъде да има за под евро...
масово и в чужбинско се движи към 3 и нагоре евро.
MamaMy написа:
Евтин заместител за салати и гозби
Там е работата, че е по-скъпо от рапично и слънчака , средно х2.
Подхдодящо е за пържене, носи на жега ( за рафинираното ) .
Ползвал съм го и го знам .
Нерафинираните , био и т.н. са по-скъпи.
Доколкото си спомням от преди години когато се бях поинтересувал, не е подходящо много много за салати /манджи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Впрочем, царевицата по света от години е само ГМО, отбягвам
пишман_майстор - майстор
Да, това отделно. Затова свинска мас за пържене/готвене и зехтин ( предимно ) за салати. Единствено за картофена или когато се цели да е по-неутрален вкуса, тогава посягаме към слънчогледово или рапично ( не, че и то е много стока, всички рафинирани масла м/у другото за по-големи добиви , се извличат със сериозна химия и няма начин всичко "излишно" да се отстрани преди предлагане за консумация, все нещо остава и трови )
Chefo77 - майстор
Lidl имат ужасно гадната практика цената на табелката да важѝ за продукта на долния рафт. А ние сме свикнали на рафта да стои цената на стоката, която е на този рафт. Разбира се, стоките са подредени в градация нагоре.
Да не си се объркал оттам?
ESPACE - майстор
И друго кофти забелязвам в последно време. Промо цена за втори продукт, написана като основна с големи цифри и обяснение добавено с дребни. Цени валидни с карта, цени при определени условия. Абе цветен ли е етикета трябва да се чете внимателно.
oberst - специалист
Наскоро гледам сладолед с червен етикет в Кауфланд и взех няколко кутии. На касата на самообслужване - цената съвсем друга. Викнах дежурната там да я питам какво става и заедно отидохме до фризерите с етикета. Били забравили да махнат стария (там още карат на хартиени, а не на електронни) и ме пита дали се отказвам или ще ги взема на цената, на която съм ги видял. Махна стария етикет и се обади на информацията. Платих на касата по непромоционалната цена и на информацията ми върнаха половината. Не че много ми бяха притрябвали, ама реших да тествам системата какво ще стане, когато грешката е тяхна и съм се усетил.

Можем да ги обвиним в номера, ако винаги "грешките" са в наш ущърб, ама на няколко пъти са се нахаквали, като онази 12 волтовата "промоция" още им държи влага, сигурно.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: