tokuro40 - специалист
мдааа, за такива мърлячи БОЙ ,БОЙ до посиране :x :x :x :x :x
solo5 - майстор
дано да не ми се пада такъв, но ако ми се падне доста бой ще излапа :lol:
инструменти със сигурност няма да получи :-D

P.S. макар, че като му гледам майсторлъка надали има качествени инструменти :lol:
Pooh - майстор
brum написа:
А като го пуснете да си поправи делата, как ще го спрете да си вземе инструментите? Аз бих си искал парите обратно за да си му дам инструментите и нямаше да го пусна да припари до обекта повече.
Идеята е да работи под надзор, както, доколкото разбрах, работи и до момента. А това за парите ... и да върне някакви пари, материалите са зеносани, всичко е отишло по дяволите и ще трябва тотална преправка ... няма начин да го покрие ... дори и инструментариума да продаде, пак няма да покрие разходите, просто ще прежали инструмента и ще си плюе на петите. Най-лошото е, че после ще обяснява как са го "преебали" с парите и са му "гепили" инструмента - от това няма оправия.
solo5 написа:
P.S. макар, че като му гледам майсторлъка надали има качествени инструменти :lol:
Ами не е гаранция - виждал съм наистина перфектни изпълнения с посредствен инструмент, както и големи осирания с маркова техника ... Не инструмента прави конструкцията, а майстора и ако той е калпав, каквито и инструменти да има и крайният резултат ще е калпав.
LZ - специалист
Този измикяр най-вероятно ще го боли и за една смотана отверка за левче.
malkstor - специалист
Какво е това твърдение "За мен е перфектно"? :x
Като му е перфектно да си го прави у тях, вие сте го викнали у вас и трябва на вас да ви е перфектно. Еегати наглите типове!
kokopi4a - специалист
Здравейте и от мен. Прочетох и разгледах всичко по тази тема и не знам от къде да започна. Почети всички са прави в това, което казват, така че моя коментар няма да е нищо по особено, но мога да кажа, че и вие си имате голяма вина за случилото се. Защо още като му видяхте работата от началото не му показахте вратата, ами сте го оставили да си извайва" ШИДЪОВРИТЕ СИ", а сега се чудите какво да правите? Това вече трудно ще се поправи. И ако той не е можал да го изправи още при монтажа, сега просто забравете да се справи. Не разбирам и защо сте му платили при положение че още в началото не сте били доволни, а за поразените материали няма да споменавам. Някои по нагоре беше писал че може всеки да сгреши и е прав, но да изкривиш отделен елемент е едно, а да изкривиш всичко е съвсем друго. Искам и да попитам къде намерихте този майстор, видяхте ли някъде негова работа и кой ви го прати? Може и да ви го е пратил някои който иска да си връща за нещо! Сега вече всеки трети е майстор и разбира от всичко,а тези дето приправят след тях да му мислят.Ходих да преправям след такъв майстор и се хванах за главата, нямам снимки да ви го покажа но беше много яко, все едно го е правила дъщеря ми. Чорбаджийката беше стара баба с много пари и огромни претенции, а на всичкото отгоре и доста разбираше. Отишла на един обект и питала първия срещнат дали има майстори тук и той веднага се предложил сам. Откраднал малко инструменти от майсторите на обекта и отива да майстори. Резултата след 2 седмици работа беше плачевен, а за материали няма да споменавам. Беше взел много пари предварително, сумата беше много голяма. Не върна и парите, а майсторите дойдоха и си познаха инструментите, та този майстор бил от 3-4 дни при тях и само носел кофите и миел инструмента, та им беше много интересно как е станал майстор. Може и вашия майстор да е такъв. Поправката стана, но бабата си бутна всичко сама с теслата и тогава започнах. Всичко стана супер за 1 седмица, но цената беше космическа. Не ви пожелавам да платите и вие такава - 2 пъти на майстор и 2 пъти за материали. Да се надяваме че ще се оправите и ще видим готови снимки на завършено. Пожелавам ви успех.
petia4444 - специалист
Здравеите,
ние сме почти на финала, и може би скоро ще кача снимки на къщата.Доста се забавихме с този ремонт, но в момента човекът, който работи се справя доста добре. Е все още псува онзи мърляч...но напредваме. Останаха малки корекции , грунд и латекс и венецианска мазилка. Ще кача снимки скоро. :o
kokopi4a - специалист
Здравейте,радвам се че сте към края на ремонта.Разбрах че друг човек го завършва,а какво стана с първия?Надявам се видим снимките скоро.
Matchless - специалист
petia4444 здравей:) Прочетох цялата тема и ми е любопитно и на мен каква е развръзката с стария "майстор",че то е станало драма като в латиносериал направо при вас,че и повече.:)Естествено очаквам да видя и снимките след преправянето ,в завършен вид.Надявам се все пак сапунката да има щастлив край!:)
petia4444 - специалист
Здравейте отново,
ами какво стана със стария майстор, аз го изгоних , той моят мъж е добричък и му даваше шанс да се поправи, в смисъл, майстора и чирака му сваляха стени,поставяха наново картона....ама все беше криво...аз само мълчах до момента в който , майстора започна да шпаклова около прозорците...е тогава ми кипна много яко и с мастара по главата, голям цирк беше,направо си го изгоних и кофата с материала метнах по него :shock: и така....върна още същата вечер половината от парите/аз не бях съгласна/, но така се разбраха с мъжа ми и край! Имам доста снимки само трябва да ги намаля и ще ги пусна.В момента работи едно момче, не с 15 години стаж/както стария ни "майстор' обаче много се старае, явно си му идва отвътре на човека,...остана малко в коридора и терасата на изхода. после радиаторите за парното да се качат, паркет и гранитогрес да се сложи... :? абе има още какво да се прави, но при първа възможност , когато имам време ще кача малко снимки поне до тук.

Тема "майстора ли е в грешка или ние не разбираме?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: