пет яну 05, 2024 7:43 pmLutchezar написа:С Револют дали са пробвали? Все трябва да има и други начини. И за Англия не можеше пък сега пазаруват като невиждали с Габко.пет яну 05, 2024 12:25 amjuslen написа: Здравейте, някой поръчвал ли е от белгийския онлайн магазин на Лидл? Срещам затруднение с плащането. Пробвах с карта Виза и Мастеркард, не приема плащането (опция 2 на снимката). Пробвах със същите карти вързани към gpay (опция 3) - не приема плащането. Опция 1 иска карта регистрирана в белгийска банка. Някой успявал ли е направи плащането и как?Оттам плащането става само с VPN. Търсиш VPN за Франция или Германия, така минава. Имаше фирма която доставя от Белгия, пловдивска. Във фб групите за Парксайд е разцъкано по стъпки. Особено тези дни с намалението 50%, особено пък на 8А батериите за 25 евро...
Screenshot_2024-01-05-00-21-13-913_com.mi.globalbrowser-edit.jpg
Мисля че промоцията е до неделя.
пет яну 05, 2024 7:43 pmLutchezar написа:Да, накрая стана с Planet VPN под Win 10 (локация Германия) и нова регистрация в сайта на Лидл с друг имейл. С първия профил VPN-a не помогна, какво ли не правих...Револют също. Не знам дали не блокира профила по локация на IP-то. Иначе промоцията е доволна, уж батерии щях да поръчвам, а се оказа че в кошницата имам и ленторез, полирмашина и прав шлайф.пет яну 05, 2024 12:25 amjuslen написа: Здравейте, някой поръчвал ли е от белгийския онлайн магазин на Лидл? Срещам затруднение с плащането. Пробвах с карта Виза и Мастеркард, не приема плащането (опция 2 на снимката). Пробвах със същите карти вързани към gpay (опция 3) - не приема плащането. Опция 1 иска карта регистрирана в белгийска банка. Някой успявал ли е направи плащането и как?Оттам плащането става само с VPN. Търсиш VPN за Франция или Германия, така минава. Имаше фирма която доставя от Белгия, пловдивска. Във фб групите за Парксайд е разцъкано по стъпки. Особено тези дни с намалението 50%, особено пък на 8А батериите за 25 евро...
Screenshot_2024-01-05-00-21-13-913_com.mi.globalbrowser-edit.jpg
Мисля че промоцията е до неделя.