Нека намерим най-тънките цени.
MamaMy - майстор
пет яну 05, 2024 7:43 pmLutchezar написа:
пет яну 05, 2024 12:25 amjuslen написа:
Здравейте, някой поръчвал ли е от белгийския онлайн магазин на Лидл? Срещам затруднение с плащането. Пробвах с карта Виза и Мастеркард, не приема плащането (опция 2 на снимката). Пробвах със същите карти вързани към gpay (опция 3) - не приема плащането. Опция 1 иска карта регистрирана в белгийска банка. Някой успявал ли е направи плащането и как?
Screenshot_2024-01-05-00-21-13-913_com.mi.globalbrowser-edit.jpg
Оттам плащането става само с VPN. Търсиш VPN за Франция или Германия, така минава. Имаше фирма която доставя от Белгия, пловдивска. Във фб групите за Парксайд е разцъкано по стъпки. Особено тези дни с намалението 50%, особено пък на 8А батериите за 25 евро...
Мисля че промоцията е до неделя.
С Револют дали са пробвали? Все трябва да има и други начини. И за Англия не можеше пък сега пазаруват като невиждали с Габко.
juslen - специалист
пет яну 05, 2024 7:43 pmLutchezar написа:
пет яну 05, 2024 12:25 amjuslen написа:
Здравейте, някой поръчвал ли е от белгийския онлайн магазин на Лидл? Срещам затруднение с плащането. Пробвах с карта Виза и Мастеркард, не приема плащането (опция 2 на снимката). Пробвах със същите карти вързани към gpay (опция 3) - не приема плащането. Опция 1 иска карта регистрирана в белгийска банка. Някой успявал ли е направи плащането и как?
Screenshot_2024-01-05-00-21-13-913_com.mi.globalbrowser-edit.jpg
Оттам плащането става само с VPN. Търсиш VPN за Франция или Германия, така минава. Имаше фирма която доставя от Белгия, пловдивска. Във фб групите за Парксайд е разцъкано по стъпки. Особено тези дни с намалението 50%, особено пък на 8А батериите за 25 евро...
Мисля че промоцията е до неделя.
Да, накрая стана с Planet VPN под Win 10 (локация Германия) и нова регистрация в сайта на Лидл с друг имейл. С първия профил VPN-a не помогна, какво ли не правих...Револют също. Не знам дали не блокира профила по локация на IP-то. Иначе промоцията е доволна, уж батерии щях да поръчвам, а се оказа че в кошницата имам и ленторез, полирмашина и прав шлайф. :? :)
silent - майстор
Баси врътките все едно Милуоки раздават без пари. За тези чекии бих си направил труда единствено да се разходя до най-близкия Лидл и то ако трябва да купувам и нещо друго. МАгията на парксайда отдавна се изпари...
oberst - специалист
съб яну 06, 2024 12:52 pmsilent написа:
Баси врътките все едно Милуоки раздават без пари. За тези чекии бих си направил труда единствено да се разходя до най-близкия Лидл и то ако трябва да купувам и нещо друго. МАгията на парксайда отдавна се изпари...
Като си погледна фактурите, почти нищо парксайдско не съм купувал от сума време, а последното беше на някакво много сериозно намаление. Даже, повече съм купувал на ония там Ливарно, или ква им беше марката - походни легла, шезлонги, къмпинг маси и т.н., все в диапазона 50-70 кинта, което сравнено с алтернативите минава за добре. Има го и фактора с насищането на пазара - човек от колко винтоверта и флекса има нужда...
kr1100 - майстор
съб яну 06, 2024 2:08 pmoberst написа:
....Като си погледна фактурите, почти нищо парксайдско не съм купувал от сума време, а последното беше на някакво много сериозно намаление. Даже, повече съм купувал на ония там Ливарно, или ква им беше марката - походни легла, шезлонги, къмпинг маси и т.н., все в диапазона 50-70 кинта, което сравнено с алтернативите минава за добре. Има го и фактора с насищането на пазара - човек от колко винтоверта и флекса има нужда...
=D> От боклуците по-големи боклуци продават отдавна.
От много години не съм купувал нищо инструментално оттях.
Миналата година направих глупостта да купя акумулаторен верижен мини трион. Е няма такъв боклук сигурно дори и от Китай / не,че този не е китаец/. На 2-3 сряза на клон - трябва наново веригата да се опъва. Масло за смазване в тубичка и капеш по веригата.
Последна промяна от kr1100 на нед яну 07, 2024 9:01 pm, променено общо 1 път.
pavelvasilev - специалист
Относно скобите и пироните за такера за които питах по-назад в темата, ходих до Бриколаж, оказа се че акумулаторния такер на Райдър и на Парксайд са абсолютно еднакви, съответно и скобите и пироните заспаха на Парксайд, отделно те са в кутия с по 1000 бр и са много евтини 2.20 лв. до 3.50 лв за кутийка, тествах ги и са идеални, взех си с различни дължини, така че който си търси скоби и пирони вече знаете къде да ги намерите, ето снимки на Райдър и на Парксайд отворените скоби и пирони:

Ето еднаквите такери и снимки на скобите и пироните:

Изображение

Изображение

Изображение
пишман_майстор - майстор
Има ги и в ИТТ . Под "кламери" и/или "скоби". Струва си проверка и там, че понякога излизат и на по-прилична цена .
juslen - специалист
съб яну 06, 2024 2:08 pmoberst написа:
Има го и фактора с насищането на пазара - човек от колко винтоверта и флекса има нужда...
Ключовата дума е "насищане" на конкретния потребител. Ако не си ползвал даден инструмент и сефте навлизаш в дадено хоби, което не знаеш изобщо дали ще просъществува и месец е безсмислено да се хвърляш на реномирани инструменти. Напълни един чувал с парксайд за парите на един девалт, виж кое те радва и като счупиш парксайда си купи девалт. Едва ли някой е проходил по друг начин, освен ако не е стъпил на служебни/чужди реномирани инструменти.
zz_stefanov - майстор
И защо чувалът с нереномирани инструменти трябва да е с парксайд?
Нарочно нямам нищо на батерия от тях, за да не вляза и аз в чувала. :)
,
Lutchezar - майстор
Защото цена/качество при тях бяха най-добри. Лесна достъпност, много ревюта и мнения дори и тук във форума. Опцията за връщане без въпроси доскоро. И "гаранцията" беше най-големият бонус. На практика нямат непризната гаранция. За сметка на това нямат сервиз и следгаранционно обслужване.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: