Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kr1100 - майстор
ср яну 17, 2024 11:24 pmchapara написа:
Имало е защо, гнида. Спасявай го, вероятно вече е излекувано. Обмажи го и го бандажирай. Ако не подрежи.
Нищо не е имало .И от двете страни е чиста дървесина без никакви поражения, дупки. Лошото ,че е на около 25 см над короната и нагоре цялото клонче замина .
С отрязаното около 1 педя парче ходих при агроном - нищо само се чеса по главата и каза най-вероятно е птица.
chapara - майстор
Странно, те не грешат :? А ти видя ли го?
kr1100 - майстор
чет яну 18, 2024 10:52 amchapara написа:
Странно, те не грешат :? А ти видя ли го?
да. Няма пукнатици отвори , цепнатини. Гладка кора на ябълка и само на 2 те места изкормено. И 2 та сряза са чисто белезниклава дървесина без черни, кафяви места и канали.
Офф има и идиотчета 2020 едно всяка суртин рано тропаше и дълбаеше дупки по изолацията докато не го светнах. Явно още е малко и неосъзнато, но адски упорито с дълбаенето на изолацията.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет яну 18, 2024 8:10 pmkr1100 написа:
...
Офф има и идиотчета 2020 едно всяка суртин рано тропаше и дълбаеше дупки по изолацията докато не го светнах. Явно още е малко и неосъзнато, но адски упорито с дълбаенето на изолацията.
Въх и те хора
Николай Ников - специалист
kr1100 написа:
.......докато не го светнах.....
Не мой така бе човек :-D ,те са записани в червената книга, а па си е и грех
schuldiner - майстор
Вкъщи едни косове си проправяха път през стрехата... Не само че не ги напъдих, ами хранилка и стъпало им сложих, @бал съм я в къщата, дето няколко гадинки не може да приюти.
Ако не беше толкова високо нагризаното по ябълката, щях да предположа, че мъстията е ръфала - на мен един лабрадор ми изора двора, та чак изяде лилиите от гьола.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет яну 18, 2024 11:19 pmНиколай Ников написа:
kr1100 написа:
.......докато не го светнах.....
Не мой така бе човек :-D ,те са записани в червената книга, а па си е и грех
Ма вярно ли го светнал :?
...
chapara - майстор
Е, капа ли да му крои😁
Аз със змии си деля имота, ама ще се разделяме, заради внучките. Те са ми по мили.
Имам си аз кълвач, тотален идиот. Като го хване амока каца на бетоновия стълб за ток и осветление и почва да млати с клюна по бетона часове на ред. Единствено обяснение е че може в кухата част да има ципокрили и да ги чува. Аз започвам да давам заето, а за него не ми се мисли. Имах клип, но се затри с предишния телефон.
kr1100 - майстор
чет яну 18, 2024 11:49 pmschuldiner написа:
....щях да предположа, че мъстията е ръфала - на мен един лабрадор ми изора двора, та чак изяде лилиите от гьола
Моля моля, моя кокерозавър е умен. Няма такива гризена на каквото и да е освен на топка с бодили. Качвал съм снимки как чинно си лежи като сея салатки, домати.. - на пътеката . Е само е багерист рови дупки , но не на засято - на празно място . Пази боже да си на плажа - вземаш мерки с/у пясъкомет :-D
Вечно е залепен за крака ми, е и внучката го отвлича :) с награди и лакомства / все се търсят /
kr1100 - майстор
пет яну 19, 2024 4:38 amn_a написа:
Ма вярно ли го светнал :?
2 години го търпях , много дупки направи ии то нависоко - само с вишка замазване.
Но най- досадното беше като започнеше дан трака от 5 /6 сутринта, излизаш гониш го и докато легнеш тракането започва отново. Слагах плашила, кресливи устройства , но не помагаха. И по сталински.

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: