• 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Avas_co - майстор
Наистина е жалко, как човек градил репутация с години, се разкрива толкова рязко.
Приятелю, пиши за техника, там ти е силата, стига се излага да си пропагандатор, там не ти е силата.
hidrazin - майстор
чет яну 18, 2024 11:45 pmAvas_co написа:
Приятелю, пиши за техника...
Е, за разлика от безполезния трол Хаяско пиша основно за техника.
Не само да се боря с отявлени боклуци и мошеници.
:partyman:
P.S. Погледнах ти последните 30-тина поста - само ла...й..на и злъч. Нищо полезно.
Толкоз.
Avas_co - майстор
чет яну 18, 2024 11:55 pmhidrazin написа:
P.S. Погледнах ти последните 30-тина поста - само ла...й..на и злъч. Нищо полезно.
Толкоз.
Не само аз съм го видял, че във всеки пост мрънкаш, как демокрацията ти е взела много.
Ех, какво прекрасно място би била страната ни, ако умните хора не бяха обременени от ватнишката пропаганда, за което си типичен пример.
schuldiner - майстор
пет яну 19, 2024 12:04 amAvas_co написа:
чет яну 18, 2024 11:55 pmhidrazin написа:
Толкоз.
Не само аз съм го видял, че във всеки пост мрънкаш, как демокрацията ти е взела много.
Ех, какво прекрасно място би била страната ни, ако умните хора не бяха обременени от ватнишката пропаганда, за което си типичен пример.
Нали знаеш, че 99% сме на едно мнение.
Сега ще ти кажа нещо напреки.... С Хидрата ще се разберем, с тръмпистите също, и с герберите и депесарите, колкото и да е невъобразимо... Не искам да имам общо с веганите, антиваксърите и с всички "полезни"...
Наистина умните хора са прекалено малко, за да ги изключваш от твоя свят. По-добре да живея с умни опоненти, отколкото с тъпи приятели.
hidrazin - майстор
Умни сондьори - успяха не само да пробият тунела на метрото в Истанбул ами и релсите...

[youtube][/youtube]

kozl - майстор
При по-добър "късмет" щяха да пробият и некой влак :-D
MamaMy - майстор
Търсили са релса за да демонстрират твърдостта на диамантената корона. Даже работят на сухо :lol:
radius - майстор
И ако беше минал някой влак баш когато короната е забита в релсите :shock: :shock:
MamaMy - майстор
То това е случаен кретенезъм. Не е специално търсен ефект, но виж каква е короната. Има пружина и най-вероятно е с удар подобно на къртачите и перфораторите. Готино.
kozl - майстор
Любопитно ми е каква е целта на сондажа :?
Прилича ми на пилоти за укрепване на изкоп :roll:
И ако тъй кадастъра ли предоставил неверни координати или геодезистите или сондьорите са допуснали грешки :?
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: