Щото плоското и кръстатото може и с ножа, а еврейската звезда трудно става с ножа, затова не ги махат.

пон яну 22, 2024 5:34 pmvencil написа: Аз пък друго се чудя, що при наличието на еврейската звезда продължава да се произвеждат тия кръстачкиНали знаеш че кръстачките са два вида - Филипс и Позидрив (каквито ползваш ти).![]()
......
Трябва да направят световен референдум за или против кръстачките.
ср яну 24, 2024 10:44 pmLisko написа: Освен това Филипс и Позидрив са самоцентриращи. Ако един работник завива много винтове на ден, работата върви по-бързо когато "уцелването" къде да влезе бита е по-бързо.+1.
Така че, целите са различни и всеки си има приложение.
ср яну 24, 2024 4:30 pmпишман_майстор написа: ... Да не би да имат ментаци, че гошо ми изплю едни оферти за 398063 модела им без доп.дръжка. И ми се видя тънкана нещо... над 50% под "официални" засечени цени...https://news.bg/crime/zadarzhaha-targov ... menti.html
нед юли 25, 2010 8:48 pmmirk написа: Напоследък имам надблюдения че дори и скъпи отверки с цена над 5-6лв при работа с несъответстващи на винта, работна част се износват еднакво бързо в сравнение с по евтини варианти. Например завиване на дърводелски винтове PZ с отверка PH.От кой магазин са купени тези по скъпи отверки за 5-6 лв ?![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: