Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
ср яну 24, 2024 7:02 amkozl написа:
ср яну 24, 2024 5:55 amdpp написа:
https://www.olx.bg/d/ad/gaykovert-parks ... tended_s2v
Кой ги е изкупил после, изр...и мръсни ненаядени.. :!:
Не ррочетох има ли или няма батерия в комплекта.
Щото ако е с батерия мое и да е на сметка :-D
Това за гаранцията също ми е мътно.
Е без батерия е де, сложил е 50 кинта отгоре и така..
Мръсни долни прекупвачи! То всичко ни е такова , само търговци ...
kozl - майстор
Еми така е щот Лидълска му работа.
Пускат некви ограничени бройки и кой се прехласва, а нема време, нерви и мускули да се докопа пръв до щанда, ще плаща на прекупвачи.
Аз па купих по неволя.
Докат бех в Лидъла за общ пазар и от персонала дама носи два таквиз към щанда и реших да я облекча с половината от носенето и понеже почити бех стигнал до касата и те така платих го :roll:
И веднага го пробах на некви ръждясали М8 болтове. Ми разви ги без да ги скъса и то с малката батерия.
Са за джанти дали стаа, момента не ми е подходящ за проверка. Аз за джантите имам друг по-точен лидълски Енструмент :)
dpp - специалист
ср яну 24, 2024 9:17 amkozl написа:
Еми така е щот Лидълска му работа.
Пускат некви ограничени бройки и кой се прехласва, а нема време, нерви и мускули да се докопа пръв до щанда, ще плаща на прекупвачи.
Аз па купих по неволя.
Докат бех в Лидъла за общ пазар и от персонала дама носи два таквиз към щанда и реших да я облекча с половината от носенето и понеже почити бех стигнал до касата и те така платих го :roll:
И веднага го пробах на некви ръждясали М8 болтове. Ми разви ги без да ги скъса и то с малката батерия.
Са за джанти дали стаа, момента не ми е подходящ за проверка. Аз за джантите имам друг по-точен лидълски Енструмент :)
Я не се опъвай, ами пробвай утре и сподели, моля.
Поне гъдела да начешем, за да знаем.
Колко му е да сложиш една вложка и да го пробваш...
kozl - майстор
Така теста на един болт няма да е показателен. Трябва статистическа редица. Т.е. колкото повече опита толкова по достоверни данни.
Но както се казва за да "начешам крастата" ще пробвам развиване на един болт, като съседния ще разхлабя с динамометричния за да отчета все пак към колко е момента на разхлабване.
Толкоз.
пишман_майстор - майстор
Рядко има динам.ключ показващ момент на "отвиване" . С изключение на модели предвидени и/или за леви резби .
kozl - майстор
чет яну 25, 2024 10:48 amпишман_майстор написа:
Рядко има динам.ключ показващ момент на "отвиване" . С изключение на модели предвидени и/или за леви резби .
Закъсня със съвета и требеше сам да се съветвам :-D
Никога не съм го ползвал динамометричния да отчитам при отвиване.
Така джантите са стегнати на 114 Nm.
Прехваления гайковерт успя все пак от петия път на 4 степен да развие един болт и то с 4Ah батерия.
Явно има нещо което го спира при натоварване. Чука няколко секунди и се изключва сам.
Поръси джантите със дребни стружки.

Повече няма да се занимавам с проби по джантите с перформанс гайковерта на 12 V.
Моето мнение е че не става за джанти, дори за развиване.
А за завиване си имам динамометричен ключ. С гайковерта не е ясно колко е стегнал.
чет яну 25, 2024 12:54 pmkozl написа:
.......
Повече няма да се занимавам с проби по джантите с перформанс гайковерта на 12 V.
Моето мнение е че не става за джанти, дори за развиване.
А за завиване си имам динамометричен ключ. С гайковерта не е ясно колко е стегнал.
Интересно, за какво има време човек като теб, освен присъствие у форума.
Относно шперца...
viewtopic.php?f=57&t=64209&hilit=%D0%B3 ... 0#p1152438
Освен на твоите няколко автомобила, на тези в обслужваната кооперация и онази на сина, какво друго затягаш с това динамо ключе?
Динамо ключе за чене?!!! Хахааа!
А пиши, Козлин! Пиши, че тва ти остана!
kozl - майстор
чет яну 25, 2024 1:24 pmТрифон П.Трифонов написа:
Интересно, за какво има време човек като теб, освен присъствие у форума.
Относно шперца...
viewtopic.php?f=57&t=64209&hilit=%D0%B3 ... 0#p1152438
Освен на твоите няколко автомобила, на тези в обслужваната кооперация и онази на сина, какво друго затягаш с това динамо ключе?
Динамо ключе за чене?!!! Хахааа!
А пиши, Козлин! Пиши, че тва ти остана!
Ти да не правиш статистика на форума а?
За сведение сега имам само Партнера. Предишните дизели отидоа при други собственици или мое би за скраб веке :?
Ми нема ко да стегам друго за сега. Аз имам и 3/4" динамометричен и го купих за предишните, а сега събира прах и чака Партнера да одърти :)
vlax - майстор
чет яну 25, 2024 1:54 pmkozl написа:
Ти да не правиш статистика на форума а?
Не,просто Трифун е направил папки с досиета за всеки колега от форума :-D
Само да си казал нещо накриво някога и веднага цъфва линк.

ПП Поне го накарах да пише правилно,че в началото съвсем не му се разбираше. :)
:partyman:
Andri01 - майстор
Шшшт,че сега ще ти прати И НА ТЕБЕ призовка с ЧЛЕН №... от НК за обида на шарените, които представлява. :lol:

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: