Трифоне благодаря за коректната имформация вероятно ще е този варианта.Само ме интересува акумулатора обикновен/автомобилен/ или тягов е и марката ако не е таина.Между помпата и буфера има денивелация и може би е малко над метър ivanovbg маи наистина изкара за
.не съм се сетил до сега да пипна тръбата когато не работи помпата да проверя има ли циркулация.
пет яну 26, 2024 7:33 pmmaistora1965 написа: Между помпата и буфера има денивелация и може би е малко над метър ivanovbg маи наистина изкара заБих те посъветвал да не лежиш на тази страна. Естествената циркулация е отлично решение, но не и за твоя случай. Циркулацията, дори и с подходящи наклони и големи диаметри тръби е слабичка..не съм се сетил до сега да пипна тръбата когато не работи помпата да проверя има ли циркулация.
Тук имаме и пластинчат ТО
Множество канали.
Водата не е глупава, винаги търси мястото с най-малкото съпротивление. Със сигурност ще се получат канали в ТО, където водата ще забави циркулацията, Т ще се доближи до 0. Водата в тези канали става на киша, след минути замръзва и накрая ТО е спукан. Вода, масло и фреон се омешват.
Горното ти го казвам от много четене на руски форуми. Много братушки изреваха.
масово ТО се пука в крайните канали.