Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
kr1100 - майстор
съб яну 27, 2024 8:12 pmAvas_co написа:
Абе ти май не си ходил в СССР да видиш колко е било прекрасно там. Жалко изгубил си много.
Там всичко е с една дума няма - няма храна, няма стоки, няма ресторант / да не говорим за бар ,дискотека/
За ресторант чакаш на опашка навън да се освободи маса, Като седнеш и почти си поприключил то висят на главата за да освободиш. За да купиш нещо опашка, ако е вносно километрична / лично съм виждал откупване на ред . Тръгва паралията от най -отпред с вдигната ръка с пари и от опашката някой отива най-отзад, а паралията на неговото място. Ни вопъл ни стон- така е прието/. Пуснали финладски дамски ботушки неземна красота от опашка от по 4 в редица и виеща се около целия квартал.
А там всичко е прекрасно.
Офф от Варна до Петропавлокс Камчатский съм пътувал с 3 или4 самолета /последния Ан 2 с животни/ и накрая със шейна.
А и вече е още по-прекрасно- идилия.
Avas_co - майстор
съб яну 27, 2024 8:28 pmkr1100 написа:
Не съм ходил в СССР, Крис. Виж в РФ ходих, че и изкарах без малко половин година. Ми, пак не е хич за хвалене, а беше преди няколко години.
Как е сега, май не ми се ще да знам. Антиутопия на живо.
hidrazin - майстор
Пожелавам му здраво, стоманено въже. И да не се къса където и да е!

[youtube][/youtube]

Пуснете си звук с десния бутон на плъха или от клипа...
:partyman:
Киррил - специалист
Прикачен файл:
Snap2.jpg
Snap2.jpg (94.24 KиБ) Видяна 357 пъти

Двете майки - едната от Гибралтар, а другата от България, и малката им дъщеря, в момента живеят в Испания.
Защо не го запишат англичанче, а държат да е българче?
hidrazin - майстор
Стара история - виж датата.
вт яну 30, 2024 2:21 pmКиррил написа:
Защо не го запишат англичанче, а държат да е българче?
Ми защото нито една от двете не е гражданка на Великобритания а бракът е сключен в английската колония Гибралтар.
На всичкото отгоре детето не и родено във Великобритания макар биологичната майка да е британка.
Напълно безотговорни постъпки на ония двете неща.
Мачът е свирен. Поне за сега... :-D
Прикачен файл:
Съдът реши.png
Съдът реши.png (27.44 KиБ) Видяна 341 пъти

:partyman:
Andri01 - майстор
" Човешката глупост е безкрайна,за разлика от вселената" . Принципа: " бабо,виж ме на телевизора..." В Северно море има ветропарк от над 100 колони и е едно от богатите на рибни ресурси!
Киррил - специалист
съб фев 03, 2024 9:16 amAndri01 написа:
" Човешката глупост е безкрайна,за разлика от вселената" . Принципа: " бабо,виж ме на телевизора..." В Северно море има ветропарк от над 100 колони и е едно от богатите на рибни ресурси!
Имаш ли представа къде в северно море става риболова? Изглежда мислиш е, че е там дето са перките?
А бе за какво ни е риба от Черно море... ще внасяме.
На времето унищожиха Океански риболов с думите на министъра чути от мен лично - Направихме сметка и излезе, че е "По евтино е да купуваме риба от други страни, от колкото да издържаме риболовен флот" - да се затрие!! И го затриха.
Andri01 - майстор
За "представа" не знам,но съм минавал от там над 20 пъти. Малките лодки шарят между перките и хвърлят мрежите си. За големите има ограничения - перките са близо една до друга.
"......................
И лучец еж,

водица пий —

И пак поглеж!

Дий…

Дий, воле, дий!"

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: