Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Tisho - специалист
EDI написа:
Нищо му няма, не се притеснявай.В момента влажността е много голяма и водните пари от въздуха кондензират върху външния топлообменник и си изтичат по ламелите и през дренажа.Ако беже по-студено, щяха да заскрежат топлообменника, но понеже е топло, си изтичат надолу.Моя LDC 11 литрово шише го пълни за два дена.
Благодаря за отговора Еди и аз си мислех, че може от влажноста да е ама правих сравнение с една осака(на брат ми климатика),която много рядко мога да я видя да капне нещо та затова попитах.
fire73 - специалист
EDI написа:
Активира се от дистанционното.Бутона е ЕЪР КЛИЙН/air clean/.Виж си инструкцията за употреба, за по-големи подробности.
ясно! а трябва ли да се чисти или поддържа по някакъв друг начин .... не си намирам нещо инструкцията - кой знае къде е :lol:
EDI - майстор
Изкъпва се на 500 часа работа/има датчик, който светва/, но не по-малко от веднъж на 6 месеца.Плакне се в кофа хладка вода, след което се оставя да изсъхне добре и се монтира отново.Вътре в плазмената касета има още един филтър, който би следвало да са ти го сложили при монтажа, него може да го извадиш и да го къпеш отделно, но може и заедно. http://v-clima.com/download_manual.php ей тука можеш да си изтеглиш ръководството.
fire73 - специалист
при положение че много рядко съм пускал еар клин-а, означава че почти не е ползван този филтър! ... тези 500 часа за обща работа на климатика ли са или само на плазмения филтър!?! ... ще го изтегля но сега не ми се четат инструкции :)
EDI - майстор
500 часа работа на плазмената касета, не на климатика.
fire73 - специалист
EDI написа:
500 часа работа на плазмената касета, не на климатика.
ясноооо ... аз за близо година съм го пускал има няма 3-4 пъти по час-два :) .... като е пуснат плазмения филтър, товари ли се климатика - имам предвид разхода на ток?!!?

Тема "Проблем с фуджитцу инвертор!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: