Нека намерим най-тънките цени.
Indianec 2 - специалист
чет фев 01, 2024 10:28 amMamaMy написа:
ср яну 31, 2024 10:06 pmIndianec 2 написа:
Тази седмица гледам има еврейски звезди, някой купувал ли е преди от тях.
Имам комплект звезди и шестограми Т образни. Много яки. Един автомонтьор ги хвана с погнуса поради липса на друго, но остана сериозно замислен. Развиха болтове на главата на дизел. Усукваха се на 90градуса и с трясък развиваха. Рамото беше тръба почти 50см.
Ставали са явно, но поради хроничната липса на време ги изтървах.
Lutchezar - майстор
съб фев 03, 2024 10:05 amXpacTa написа:
Мерси. Ако трябва да се оцвети няма смисъл, на мен идеята ми беше като вдигна капака да светна да видя дали не тече от някъде. Ако вече знам че тече ще си отида на майстор, той да оцветява и свети.
Има един оранжев антифриз. Той свети. Пише си го на упаковката. И го пробвах с други UV лампи, светеше където има теч.
pipilica - майстор
Некой има ли опит с тоя електрически пистолет за боядисване на Парксайд pfs 450 b1.
Искам да пръскам латекс, гледах клипчета и уж става добре, но все пак реших да питам дали да се набутам едни 45 лева или да си карам с мечето.
Lutchezar - майстор
Като знаеш модела му свали документацията. Там пише.коя дюза с какъв вискозитет може да работи. По спомени трябваше да се разрежда латексът и да се минава по 2-3 пъти по този повод. Но зависи от това какъв латекс си си харесал, може да е с точния вискозитет.
Киррил - специалист
пон фев 05, 2024 3:25 ampipilica написа:
Некой има ли опит с тоя електрически пистолет за боядисване на Парксайд pfs 450 b1.
Искам да пръскам латекс, гледах клипчета и уж става добре, но все пак реших да питам дали да се набутам едни 45 лева или да си карам с мечето.
Имам познат който си купи някакъв скъп електрически пистолет за пръскане на латекс преди година.
Изхвърли го и ги прокле повече деца да нямат.
пон фев 05, 2024 8:33 amКиррил написа:
Некой има ли опит с тоя електрически пистолет за боядисване ...
Имам познат който си купи някакъв скъп електрически пистолет за пръскане на латекс преди година.
Тази клетва не струва.
vencil - специалист
пон фев 05, 2024 8:33 amКиррил написа:
Аз съм ползвал аналога му на Бош и в момента Wagner W615, нямаш си идея колко икономично, бързо и добре става. Има обаче една голяма уловка, голямо олепяне и пакетиране и голяма част от бързото ако не всичкото отива на вятъра. Остава икономично и хубаво, демек за големи количества си струва за една стая бих предпочел валяците.

Иначе някой беше питал за външна грапава мазилка за там е повече от перфектно решение.
pipilica - майстор
Благодаря за отзивите.
Там е проблема че не е за една стая, доста имам за боядисване и за това реших да взема, ако утре имат още налични ще взема един. На времето имаше едни приставки с буркан от компот за прахосмукачка та това като гледам е същото.
Много или разсейва фина мъгла настрани, колко повече от стандартно облепяне трябва да се направи.
vencil - специалист
пон фев 05, 2024 9:55 pmpipilica написа:
Благодаря за отзивите.
Там е проблема че не е за една стая, доста имам за боядисване и за това реших да взема, ако утре имат още налични ще взема един. На времето имаше едни приставки с буркан от компот за прахосмукачка та това като гледам е същото.
Много или разсейва фина мъгла настрани, колко повече от стандартно облепяне трябва да се направи.
Разсейва, даже е препоръчително да използваш някаква маска. Примерно по пода има прах след боядисването, иначе пък с каква скорост може да се боядиса един таван че и супер става ама.... няма безплатен обяд има си кусури и предимства. Ако е стая за освежаване без да имам възможност да я изпразня цялата и ще трябва да покривам и вардя определено се хващам за четката и валяка :wink: .
dpp - специалист
Колеги, Мултифункционалния гаечен ключ и телескопичната трисчотка в четвъртък, читави ли са>?
Мисля да заприходя по еднин брой, както и гаечни ключове с тресчотки.. Бях взимал от ония чупещите с трисчотки, но са слаби малко за напъване, та ще взема и нечупещи ключета..

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: