пет фев 09, 2024 9:15 amkozl написа:
...Метални са.
Гледах ги вчера,ама ми се видяха много тънки,ама през кутията не мога да преценя.
Вземах голямата телескопична трисчотка,но още не съм я пробвал.В крайно разпънато положение има луфт,ама за толкова пари толкоз.Иначе тежи,има материал.
Пинсетите ги имам, ама не са в кутия, а в калъфче. Ползвам ги при запояване и за разни други дреболии, гледам и жената и келеша ги ползват, че половината вече са фанали крачета. Като цяло не са топ качество, но контактните плоскости на върха са добре шлайфани и си пасват, така че за тази цена са ОК.
п.п. Не са много тънки, дори има едни по-широки в моя комплект.
Малко отзиви за пистолета, много малко пробвах, към 2-3 квадрата.
Много важно да е прецеден латекса иначе плюе едни частици и става гадно,, може би щото ползвах някъв стар латекс който се беше поутаил.
Тва къде са писали че мое да пръска с 70DIN/sec не е вярно, играх си да разреждам и догодих вискозитета ама не е работа.
Маха се въздушния филтър на мотора и малко вдига дебита.
Червената дюза я разпробих на 3мм щото 2.6мм, най-голямата не става, утре ще взема 3.2 да не е направо на 3.5мм.
Маха се и едно маркуче което уж регулира въздуха който влиза в казанчето, има ефект и евентуално ще увелича отвора още.
Най-важното е че не прави разсейки и с най-тясната дюза се е утепало за грунд преди латекса.
Абе за 45 лева толкова.
Някой купил ли е ЛЕД фенера / соларния/ ?
4-5м покрива ли със светлина, че имам посетители.
Добре, че Корсичката на съседа има вратичка и е с огромно желание за запознанства.
Нещо не се кльопат с кокерозавъра , ама не се дъвчат .
П.П. И да има някъде не ме и. нтересуват , поръчах други на същата цена на промоция , но с дистанционно и с 144 светодиода общо7 Вт от Пловдив. Панел 6В /3Вт, аку .2Аh.
Последна промяна от kr1100 на пет фев 16, 2024 6:06 pm, променено общо 1 път.
Чудех се за гайковерта на ток, че в последно време му намирам работа, ама предпочитам на батерии.
Иначе за еврейските звезди, които питах по- назад приятел се сетил за мен и ми взел, скоро ще ги пробвам.