Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
От 19 пускат работния прожектор PLSA 20-Li A1
https://www.lidl.bg/p/parkside-akumulat ... Sales_Week
Би трябвало с 20V, 2Ah да изкарва по 2 часа..
Колеги, някой ползва ли го? Пръсната ли е светлината, концентрирана ли е, удобен ли е ?
Освен за работа, мисля да го ползвам и за фенер и при спиране на тока на вилата... :?
ESPACE - майстор
Този работен фенер ако наистина е 2300lm eмитера трябва да е около 20W. На теория трябва да кара около 2 часа с 2ah батерия, но на практика едва ли ще е повече от час и малко.
dpp - специалист
чет фев 15, 2024 1:52 pmESPACE написа:
Този работен фенер ако наистина е 2300lm eмитера трябва да е около 20W. На теория трябва да кара около 2 часа с 2ah батерия, но на практика едва ли ще е повече от час и малко.
E... 20W e де.... Нали затова питам някой ползвал ли е и как се държи..? :)
cholev - майстор
Имам старата версия 7.2в 5.2ач вградена батерия, 10 вата. Добре работи вече 6години.
Този най вероятно ще го взема. Х20, Х12 едновременно.
dpp - специалист
пет фев 16, 2024 9:15 amcholev написа:
Имам старата версия 7.2в 5.2ач вградена батерия, 10 вата. Добре работи вече 6години.
Този най вероятно ще го взема. Х20, Х12 едновременно.
Аз и старата ще си взема, ако излезе. Т.е. новата, тя е с USB-C и може да се ползва и за зареждане на телефони.
kr1100 - майстор
ср фев 14, 2024 11:42 pmIndianec 2 написа:
Чудех се за гайковерта на ток, че в последно време му намирам работа, ама предпочитам на батерии.
Иначе за еврейските звезди, които питах по- назад приятел се сетил за мен и ми взел, скоро ще ги пробвам.
Писал съм и преди за гуми не става. Само хубаво трака без да прави нищо.
Indianec 2 - специалист
Явно ще събирам за нешо марково, преди време като си правих предницата със служебен гайковерт на Хилти си свърших работата идеално, обратните шарнири ги разви за секунди, с евтин не съм работил.
mastodonta - специалист
пет фев 16, 2024 6:08 pmkr1100 написа:
ср фев 14, 2024 11:42 pmIndianec 2 написа:
Чудех се за гайковерта на ток, че в последно време му намирам работа, ама предпочитам на батерии.
Иначе за еврейските звезди, които питах по- назад приятел се сетил за мен и ми взел, скоро ще ги пробвам.
Писал съм и преди за гуми не става. Само хубаво трака без да прави нищо.

Не знам на какви гуми си го ползвал, но на Тойота Авенсис ги развива без проблем.
radius - майстор
Явно го е ползвал за стегнати гуми и не си е свършил работа. Което означава, че продукта е боклучав, както много лидълски залъгалки.
kr1100 - майстор
нед фев 18, 2024 11:02 pmradius написа:
Явно го е ползвал за стегнати гуми и не си е свършил работа. Което означава, че продукта е боклучав, както много лидълски залъгалки.
На 170Nm затегнати с динамометричен и алуминиеви джанти и на 150Nm на железни.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: