• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Virtex - майстор
Ако може да не обръщате мега-спам темата в политическа.

Иначе ще се наложи да се развали седянката по всякакви теми :)
Киррил - специалист
За 46 страници разбра ли се Колко ток харчи електрожен Кра Кра 160 А , на час и колко вата е или си трЕба още 200 страници за да се разбере :prayer:
Virtex - майстор
пон фев 19, 2024 9:03 pmКиррил написа:
За 46 страници разбра ли се Колко ток харчи електрожен Кра Кра 160 А , на час и колко вата е или си трЕба още 200 страници за да се разбере :prayer:
200 не, хората тук са разбрани, вероятно до 100 ще стане ясно.

Още 20-30 и до 150 ще е ясно всичко - за електрожени, кабели, живота и вселената.

Точно като Индийски сериал.

Понеже участниците може да допринесат и се изказват по всякаква тема по всяко време.

<край на сарказма>
Andri01 - майстор
Предложих преди поне 15 страници: някой такъв електрожен да направи експеримент и да даде реални резултати. Но,уви - НЕ стана. Аз бих го направил,но нямам " КраКра" под ръка. Съжелявам. Всичко друго е..."от лукавия" . Това е шега,разбира се. :partyman:
Това трябва да е електрожен с ИИ.
Аналоговият Кракра едва ли ще може сам.

Извинявай, Шеф Virtex!
пп. Покажи му как се изписва, на ентусиаста, името на този българин, ако обичаш!
valentino76bs - майстор
Габи241000 = БЛУЕПУПИЛ

Обаче не мога да си го обясня защо?
BLUEPUPIL - майстор
пон фев 19, 2024 9:00 pmVirtex написа:
Ако може да не обръщате мега-спам темата в политическа.

Иначе ще се наложи да се развали седянката по всякакви теми :)
Чест и почитание, ама не е
ли малко закъсняла реакцията?
Моите уважения, но темата (и не само тази) е пълна с прикрити политически препратки и намеци.
За обидите към Blue-to да
не говорим.
Не наложите ли забрана на hidrazin
(минимум предупреждение) ще се изтълкува като откровен администраторски пропуск.
Това всичко, става на фона на действащи договори с NATO и EU, последна фаза от процесите по Schengen и приемане на еврото. И най-вече в разрез с Закона за обявяване комунистическия режим в България за престъпен.
Как да бъда полезен на строящите като след всеки мой пост следва голо отрицание и инатене, без доказателства и без позоваване на нормите. Не мога да довърша тази важна ел. тема,
viewtopic.php?f=11&t=70349
заради непрекъснати обструкции без основания и не почиващи на ел. кодовете заяждания. Същевременно никой от опозиционерите не посмя да напише подобен практически ел. пътеводител(наръчник) в помощ на строящите.

Направи сам трябва да вземе решение, искате ли Blu-то да пише тук или да се оттегля от това безсмислено противопоставяне?
Времето ми е ценно. Това е вид благотворителност. Моето участие тук е само алтруистично. Нямам време и сили за противоборство по въпроси отдавна получили консенсусни отговори в Европа; Северна Америка и Югоизточна Азия.
Бог да пази България!
Amen!
hidrazin - майстор
вт фев 20, 2024 2:55 pmBLUEPUPIL написа:
Не мога да довърша тази важна ел. тема,
viewtopic.php?f=11&t=70349
И няма смисъл да я довършваш, защото така както си я подкарал е напълно безсмислена и опасна.
Да не говорим че нито имаш нужното образование, нито познанията, уменията а за практика пък ВЪОБЩЕ.
Така че айде нема нужда.
А политическите ти наклонности може да си ги сложиш ... знаеш къде.
:partyman:
P.S. Абе ти у ред ли си? Я пак прочети оная недакватна тема и виж колко професионалисти дето с това се занимават ти казаха истината.
НЯМАШ нужните познания за да завършиш тази тема.
Ако въобще я завършиш, то ще е за да се дава пример как да не се правят ел.инсталации и за да се посмеем.
radius - майстор
Леле Блу-то вярно ми се види изперкал, честно.
gogo7777 - майстор
вт фев 20, 2024 4:44 pmradius написа:
Леле Блу-то вярно ми се види изперкал, честно.
Винаги е бил "такъв"....,а ти му се радваше на шарените картинки за метални конструкции и изчисленията му......особено за регион Бургас
:lol: :lol: :lol:

:drinkers:
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48

Тема "Колко ток харчи електрожен Кра Кра 160 А , на час и колко вата е" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: