Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Zender - помощник
Какво ви е мнението за колор кита? На коя фирма е най-добър?И има ли смисъл от него или може със сатен гипс да се заглади?
lazovd - напреднал
Аз ползвам и в момента колор кит. Много съм доволен от него.
Хубавото е,че можеш да го нанасяш и след латекса /т.е. да корегираш/
и после пак да боядисваш. След корекцията или след шпакловката с него можеш да шлайфаш с шкурка.
Знам само една марка и тя е на Боро.
BigPuff - напреднал
Аз съм СУПЕР доволен. Ползвам колор кит марка "Колор - кит" :lol: на сливнишка фирма - чувал 20кг е 16лв. Перфектен е за финосване, стига да се съобразиш с надписа на опаковката да се остави да престои за 30мин след разбъркването с вода. После е направо песен :)
Osiris - специалист
По лесно се работи с с него от гипса и по лесно се шкури но като имаш по дълбоки фуги пък гипса е по добър та зависи от тва какво смяташ да правиш с него аз си попълвам фугите на гипс картона и става добре :?
Съжалявам че повдигам забравена тема, но по-добре така отколкото да правя нова.
Става въпрос за колор кита. Днес изпаднах в ужас от магазините в моя град (Добрич). Ходя и питам дали имат колор кит, а те ми предлагат като почнеш от кит за дърво, кит на силиконова основа в тубички, някакъв кит с различни цветове...... абе ужас. И аз нали четох тук и им разправям за какво ми трябва и че прилича на гипс-сатен, но за съвсем малки неравности... хората нямат и нямат и не искат да разберат какво търся.
Затова имам молба към запознатите. Моля Ви обяснете ми малко по-подробно за колор кита. Какво представлява точно, каква е разликата в работата между него и сатена, на кои фирми колор кит да търся.
lazovd - напреднал
Извинявай, че ти отговарям по- късно, но ако прочетеш по- нагоре ще видиш,че марката ти е казана. Колор Кит на фирмата 'Колор кит".
Мисля, че има и на "БОРО".
Самият Колор кит на глед е като брашно. Чисто бял.
Думата Сатен не ми е ясна и нищо незнам за това.
Ако това те устройва, погелавам ти Успех

Тема "Колор кит" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: