Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
rulom - модератор
...
Гледам че си настървен, така че съвсем искрено ти желая успех.
Последна промяна от rulom на пет яну 30, 2009 10:08 am, променено общо 1 път.
rebroto - специалист
благодаря ти все пак.ще пусна по късно и АП-табло.Ати ако имаш нещо направено от себеси можеш да го пуснеш да видим ти какво можеш
sasooooooooo - "специалист"
Ама хубаво нацвъкахме темата. Да видим де ще му излезе края.
Master_Kenobi - V.I.P.
Да ви я разчистя малко, ако ви пречи нацвъканото... :) Ама, некой да не реве после пак! :-D
rulom - модератор
Аз съм, ЗА, да остане темата в първоначалния замисъл и коментар, всички постове с ...много по-късна дата са излишни :2thumbs:
Master_Kenobi - V.I.P.
Брей, мислех че ще остане една страница. :? Може и малко да съм трил...
Сега, ако некъде ви се губи последователността, сърдете се на rulom. :ug:
И моля да се придържате към темата и без напрежение и нападки. ОК?:)
Мерси!
sasooooooooo - "специалист"
Пич, като искаш продължение, пусни си тема "Моите ел.табла"
velsi - Почетен майстор
rebroto написа:
браво бе господин модератор.така ли се прави каквото на ти харесва и го триеш.е то вярно че темата се по умаза.ама такае.
Да, точно така се прави. Ти какъв друг начин предлагаш?
абе пичове направо ме разбихте с глупостите си :x .мислех че тук ще прочета нещо интересно и полезно.а освен дребни заядания / дали е маса или нула / ,кой е по-голям майстор и други подобни глупости не видях. единствено следните неща- И за да не претоварват яко на 2,5кв слагаш автоматичен 16А, на 4кв. - 25А / и допълвам на 1,5 кв=10 А / и съвета да се правят повече кръгове / особено за бойлера и кухненските прибори, всичко останало е ненужно.
John - специалист
дано,ги охладиш малко с това,че заприлича на махленска среша на клюкарките/с извинение/

Тема "Коментар на проекта "Как да си сменим старото ел.табло&" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: