sasooooooooo написа:Леонардо, за една летяща чиния не е нужно да "крадеш" нечия идея.точно така доцент

Прикачен файл
55555555.jpg (82.36 KиБ) Видяна 5907 пъти
sasooooooooo написа:Леонардо, за една летяща чиния не е нужно да "крадеш" нечия идея.точно така доцент
Прикачен файл
seb написа:Колелото е измислено много отдавна.Не се карайте.вярно е спор няма в това
sasooooooooo написа:Джими, все още неправиш разлика между това да си направиш фигура вкъщи, взета от нета и това да я представяш за твоя и правиш за пари, при положение, че е на твой колега!злобата тука няма край,и коя по точно е тази фигура която съм представил за моя,не подхвърляй необосновани обвинения,както вече казах правим това което искат клиентите,а и в сайта ми съвсем ясно съм разделил снимките на мои и тез които са взети от нета.
Повече няма да ти отговарям на постовете, така че не се чувствай длъжен да ми отговаряш.
Matchless написа:radoraev много ми хареса твоята фигура на снимката,цялата ли е от картон само или и от други материали?Ако не те затруднява много ще съм ти благодарен ако споделиш начина по които си я направил...По специално куполчето отдолу,прехода към челото на скритото и дали е боядисана(и с какво) или е с някакво фолио.Стара сателитна чиния лежи върху кръг от гипскартон(не ме питай как това всичкото се монтира едновременно)--в сателитната чиния има от тази светеща система с кордите дето им свети само връхчето и като цяло боята е венецианска мазилка
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: