Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
jimmy_bar - специалист
sasooooooooo написа:
Леонардо, за една летяща чиния не е нужно да "крадеш" нечия идея.
точно така доцент :) ,и аз миналата седмица правих една и далеч не съм първия,а и все пак правим това което пожелаят клиентите,няма авторски права над фигурите

Прикачен файл

55555555.jpg
55555555.jpg (82.36 KиБ) Видяна 5907 пъти
:2thumbs: от саита я видях непомня кои е качвал може и ти да си бил
radoraev - специалист
нещо от рода правено преди 7 години :cool:

Прикачен файл

DSCF0878 (Small).JPG
DSCF0878 (Small).JPG (39.08 KиБ) Видяна 5880 пъти
jimmy_bar - специалист
:roll: интереснооо
seb - напреднал
Колелото е измислено много отдавна.Не се карайте.
seb написа:
Колелото е измислено много отдавна.Не се карайте.
вярно е спор няма в това :prost:
sasooooooooo - "специалист"
Джими, все още неправиш разлика между това да си направиш фигура вкъщи, взета от нета и това да я представяш за твоя и правиш за пари, при положение, че е на твой колега!
Повече няма да ти отговарям на постовете, така че не се чувствай длъжен да ми отговаряш.
jimmy_bar - специалист
sasooooooooo написа:
Джими, все още неправиш разлика между това да си направиш фигура вкъщи, взета от нета и това да я представяш за твоя и правиш за пари, при положение, че е на твой колега!
Повече няма да ти отговарям на постовете, така че не се чувствай длъжен да ми отговаряш.
злобата тука няма край,и коя по точно е тази фигура която съм представил за моя,не подхвърляй необосновани обвинения,както вече казах правим това което искат клиентите,а и в сайта ми съвсем ясно съм разделил снимките на мои и тез които са взети от нета.
Matchless - специалист
radoraev много ми хареса твоята фигура на снимката,цялата ли е от картон само или и от други материали?Ако не те затруднява много ще съм ти благодарен ако споделиш начина по които си я направил...По специално куполчето отдолу,прехода към челото на скритото и дали е боядисана(и с какво) или е с някакво фолио.
radoraev - специалист
Matchless написа:
radoraev много ми хареса твоята фигура на снимката,цялата ли е от картон само или и от други материали?Ако не те затруднява много ще съм ти благодарен ако споделиш начина по които си я направил...По специално куполчето отдолу,прехода към челото на скритото и дали е боядисана(и с какво) или е с някакво фолио.
Стара сателитна чиния лежи върху кръг от гипскартон(не ме питай как това всичкото се монтира едновременно)--в сателитната чиния има от тази светеща система с кордите дето им свети само връхчето и като цяло боята е венецианска мазилка

Тема "форма + скрито" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: