Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
rockwall - майстор
за щампования бетон няма да говоря - иначе идеята е супер и реализацията е добра

можеш леко да патинираш кованото желязо с протекта ако ти се занимава и още нещо само - тази лампа там нещо не ми стои добре
Tosheva - помощник
Много хубава ограда браво.а какво ще има за нея.Може да насадиш декоративни храсти кой то се режат всяка година.
bager - специалист
Страхотно е станало! Оградата придобива един друг смисъл така ...а не просто една мрежа.
Mori - специалист
Поздравления! Ако това е направено от човек, който преди това не го е правил....то той е роден талант. След 10-20 подобни изпълнения ще достигнеш до шедьоври.
Чаро - Акълия
Страшно! Имаш ли снимки от етапите на изработка на металните решетки?
Вместо тия балонни лампи, бих сложил накви фенери в същата идея. И тротоарните плочки щяха да ме дразнят. Ама мен!
Със здраве да и се радваш...
smartman - специалист
ами да кажа честно много си мислех и за лампи от ковано желязо но честно нещо не ми се връзва в окото... а и на тях може да сложа само обикновенни крущки и те се виждат и правят една гадна силна светлина....
Радвам се че на много хора им харесва идеята, и ако някои иска да се обади за помощ- идеи много, слава богу ражда ми акъл главата.. :)
В момента работя върху оформянето на къщата от вън и скоро ще има и снимков материал.....
dimitar2s - специалист
Наистина добре е станала оградата. Доста труд си хвърлил.
Какво имаш предвид за крушките, какви си сложил?
Може ли повече информация, как си направил "камъните"?
aifos - напреднал
Поздравления !
Ако може да споделиш каква е технологията за имитацията на камъните ,ще съм ти благодарен.
http://img188.imagevenue.com/img.php?im ... _621lo.jpg

Искам да направя нещо такова на вилата ,като "цокал" или както там се казва.
toni0511 - напреднал
Хубава работа - поздравления от мен. А за камъните ще има ли разяснение :?
NRG7 - специалист
Невероятно е наистина :thumbs: . Доста труд,но и хъс,когато на човек му идва отръка се получават такива положителни резултати. :)

Тема "ЗА ОНЕЗИ КОИТО РАЗЧИТАТ НА СЕБЕ СИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: