нед май 26, 2024 4:35 pmIndianec 2 написа: Има, но не си печатам парите, имам и доста по- належащи нужди, от това да имам 2 машинки.Е то за тва Парксайда е 3 в 1. (три вместо едно)

нед май 26, 2024 4:35 pmIndianec 2 написа: Има, но не си печатам парите, имам и доста по- належащи нужди, от това да имам 2 машинки.Е то за тва Парксайда е 3 в 1. (три вместо едно)
пон май 27, 2024 7:08 amkozl написа:Те кутията на винтоверта не могат да направят като хората, какво да говорим за самата машина. За два винта на година вършат работа.нед май 26, 2024 4:35 pmIndianec 2 написа: Има, но не си печатам парите, имам и доста по- належащи нужди, от това да имам 2 машинки.Е то за тва Парксайда е 3 в 1. (три вместо едно)![]()
пон май 27, 2024 10:11 amaleksnp написа: Глупости.За да прибереш винтоверта в кутията трябва да му свалиш батерията и дъжача за накрайниците, иначе не се събира. Това е дизай за машина, която да се ползва рядко иначе ще полудееш да го правиш постоянно. Да не говорим, че машините са им грубиански, с вибрации, луфтове и баланс... любителска техника, но за толкова пари толкова, това не ги прави лоши, просто не са правени за продължителна работа.
пон май 27, 2024 10:47 amDjack написа: Как ще трябва да му сваляш батерията, за да го прибереш в куфара?? Няма такова нещо. Аз имам няколко аку инструмента на парксайд, но всички са сметнати да се прибират в куфара с 4Ач батерия вътре. За държача за битове съм съгласен, че трябва да се маха, ама това е нормално! По тая логика, може да искаш да го прибереш в куфара с 10мм бургия в патронника!Точно.![]()
пон май 27, 2024 10:47 amDjack написа: Как ще трябва да му сваляш батерията, за да го прибереш в куфара?? Няма такова нещо. Аз имам няколко аку инструмента на парксайд, но всички са сметнати да се прибират в куфара с 4Ач батерия вътре. За държача за битове съм съгласен, че трябва да се маха, ама това е нормално! По тая логика, може да искаш да го прибереш в куфара с 10мм бургия в патронника!Не е мой, за да го снимам. Наложи ми се да го ползвам за два винта и след това исках да го прибера - не можах с батерията и 50мм бит, собственика каза, че трябва да се свалят. Ползвал съм чужди пендула, виброшлаф и ръчен циркуляр, вършат работа за домашни нужди, но... както и да е. Аз имам техен пистолет за топъл въздух, купил съм го, колкото да имам, още не съм го ползвал, като се надявам да върши работа за от време на време и го взех, защото не вярвам да е по-лош от другите марки за същата цена, но не очаквам да е като значително по-скъп инструмент. Не омаловажавам марката, но нямам илюзии, че става сериозна работа.![]()
пон май 27, 2024 1:13 pmkozl написа: Предполагам, че повечето Парксайдски куфари са направени да поместват винтоврътите с по-малките батерии. Така ако винтовръта е обурудван с допълнително закупена по-голяма батерия няма да се събере в куфара с батерията.Паа аз повечето куфари ги изхвърля. Но на перформанцетата не: Тоз е събрал освен оригинала и импакта и 12в винтоверта и има место още за 5, 6 батерии![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: