Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
gogo7777 - майстор
Боби иска кабели. Не го интересува друго. Няма значение в машината дали има дросел или няма, дали има два транзистора по два лева или четири по десет лева.....и т.н.
chapara - майстор
ср май 29, 2024 5:31 amB0bi написа:
Странна порода сме това българите. Обикновено сме овчедушни и си трайкаме за проблемите на другите. Обаче, видиш ли, някой надигнал глава и изрекъл на глас "обявената цена не е крайна, това е подвеждаща реклама", навалицата скача вкупом срещу него. За съжаление това далеч не е частен случай. Масово се стъпква всеки надигнал глава в опит да защити правата си.
Ако няма умисъл в дадената цена поради недообмисляне, досега трябваше просто да са направени уточненията, както казаха и още двамата колеги. Вместо това упорито се леят хвалебствия, а цената не се уточнява.
Интересно какво ли би било мнението на КЗП. Дали пък да не се обърна към тях?
Кеф цена няма!
Обърни се на където пожелаеш. Щом не е твоето, КЗП, просто щот не ти харесва. Ми като е така, подмини и бегай да си игреш. Това не е твоя влак или искаш да даваш наклони на другите?
chapara - майстор
[Странна порода сме това българите. Обикновено сме овчедушни и си трайкаме за проблемите на другите. Обаче, видиш ли, някой
П.С. Наистина има странна овча порода, да се бърка в чуждите неща, без да са ги молили, да изтъква собствените си неудачи и да ги превръща в спасителна мисия, търсейки поддръжници със сугестираните си неподплатени мнения. Да има такива и за съжаление на са малко, но за мен са прозрачни, прочетена книга със заглавие: ,,Не искам аз да съм добре, искам Панчо да е по зле"
Хайде сега бобчо право към КЗП, кажѝ и че и аз съм за сива икономика😀😃😄😁😆🤣
B0bi - специалист
Много си зле. Нищо не ми коства да се обърна към КЗП. Подливате вода на човека заради собствената си амбиция да ме охулите. Правите му буквално мечешка услуга като ме предизвиквате да го направя. В крайна сметка май изобщо не ви пука за него. Важно е да си чешете пръстите по клавиатурата, заяждайки се с някого.
Далеч съм от мисълта, че офертите ти са без фугиране и едва накрая казваш, че ако искат да им се фугира, то трябва да си заплатят отдено, понеже фугировки разни ... Или греша?
ср май 29, 2024 9:13 amkoveslav написа:
Ами това изобщо не е сайт за продажби , няма никаква опция да купиш само на база видяното там, без контакт по телефона. Какво ви подвежда в случая?
Той самият. Многократно вече казах, че му взъннах да поръчам електрожена. Каза ми разни неща за параметрите, които принципно ги пише и на сайта. Миг преди да затворя, се сетих да попитам с каква дължина са му кабелите. Тогава ме попари ... И отказах поръчката. Нямах нагласата, че трябва да се изръся за още половин електрожен за да мога да го ползвам все пак.
Този не е у ред.
Първо заплаши с КЗП, сега намира виновни други, за да го направи!

Други ли са виновни, че педерасите ги сърбят задниците, Сър?!
silent - майстор
Боби не разбира от електрожени...и ....да го утрепем щото иска хубав електрожен...Вместо господина да си ъпдейтне инфото в сайта за хора като Боби се обяснява като ученичка ...скъпи били кабелите ала бала ...колко скъпи 7лв метъра. След като са му хубави нещата макар и скъпи ще се продават. Наскачаха форумните скелети,мумии, чикибойци и прости сеирджии да оплюят човека щото не разбирал. Въпреки че вие сте най и от всичко разбирате ма все пак е възможно нещо и вие да пропуснете и купите например кола без двигател...щото очаквате да има пък то няма и не е написано. За мен липсата на подобно уточнение е подвеждаща информация и нелоялна търговска практика и напълно споделям недоволството на колегата.
Господин Бърдарски,

Упоменете, в сайтът си и ако обичате, цени на аксесоарите, така необходими към Вашите машини!
- кабели- мм2, цена през 20см.
- щипки- комплект, само една и по избор от клиента (може пък да си има останала от Кракрата).
- чукче- голямо, средно, малко- Да не пропуснете- ще трябва да Му изчуквате на клиента неначуканото.
- телена четка.............
- ръкавици- маркови, менте.
- работни дрехи- подходящи разбира се.
- бельо-..........
- плажно масло (на село си имат кисело мляко, преобладаващо Био).
silent - майстор
Иронията ти е излишна и подхожда на глупак какъвто учудващо не си. Аз мога да заварявам по джапанки без ръкавици маска чукче и без да съм велик специалист, но не незнам някой велик специалист да заварява без кабели. Достатъчно е да се упомене че кабели се произвеждат по индивидуална поръчка и не са включени в цената. Ако въобще му се занимава да ги прави. Това е коректна информация за липса на съществен компонентб чиято липса прави изделието нефункционало.
gogo7777 - майстор
И аз смятам, че е редно да се упомене в сайта, че кабели не влизат в цената, а се договарят допълнително.
:drinkers:
ср май 29, 2024 4:42 pmsilent написа:
Офффф, добре. Дано свърши тая тъпня- мразя доносници- "певци".

Предстои ми лек ремонт по рамата на джип. Има специалист под ръка, но не му се работи. Два пъти му карам колата да прави едно нещенце, дори се налага да обясня как да се направи, но...................в 9.30 вече е пиян. Поне иска пари за съответната работа- литър водка.

Електрожен или CO?

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: