В такъв случай трябва да има декларация за съответствие на МС кабел с СЕ сертификат.
Покажете я и спорът приключва.
ср май 29, 2024 4:20 pmmika написа: До болка познато.Е аз пък си намерих капачки за V-клемите.
ср май 29, 2024 12:00 pmBLUEPUPIL написа: .....Изчезни бе некадърен малоумнико...
ср май 29, 2024 8:59 pmmika написа: В такъв случай трябва да има декларация за съответствие на МС кабел с СЕ сертификат.Няма спор.
ср май 29, 2024 10:19 pmhidrazin написа: Изчезни бе некадърен малоумнико...Успокой се бе бате.
Ти си Бай Никой и нищо не зависи от теб + не мое ми даваш наклон на оная работа.
Както и на другите...
пет май 31, 2024 1:00 pmBLUEPUPIL написа: Имаме две крайни състояния. При еднотоЕдва ли някой може да измисли такава простотия.
има разклонителна кутия над всеки контакт
(100%). При другото, (почти) няма
разклонителни кутии над контактите (10%).
Златната среда е някъде по средата (45%).
пет май 31, 2024 1:00 pmBLUEPUPIL написа: Работил съм с повечето значими ел. кодовеГолям СМЯХ под слънцето. Няма как да си работил защото няма кой да разреши на неграмотник да работи това.
под слънцето ...
пет май 31, 2024 1:00 pmBLUEPUPIL написа: Аз лично се опитвам даПоредния цирк на глупака.
намаля човешкия фактор и стягането на
оголените медни проводници (с болтчета)
в терминали (клеми) е сравнително добро
решение.
пет май 31, 2024 1:00 pmBLUEPUPIL написа: Съвета на Blue e да ползвате по-големи кутии.Нищо не можеш да съветваш защото нямаш необходимите знания.
Ако проектната част е на нужното ниво, би
трябвало да позволи разполагането на част
от кутиите в не жилищни помещения. В
коридори, сервизни помещения (без влага)
и пр.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: