съб юни 01, 2024 7:14 pmSoviet_Soldier написа: ...Ако е с по-сериозни храсталаци и Ви трябва коса с нож:Я пак на хубава цена както миналата година.
https://hometools.bg/elektricheski-trim ... bc07-54283
Избора беше между бензинова и акумулаторна, и предпочетох за момента да е бензинова заради мощност/цена.
За мястото наистина е малко, поне според мен, основно са пътеки и покрай ограда около 100м х 1м, та за това не искам електрическа - много кабели.
Идеята на въпроса беше ако някой има наблюдение върху конкретни те модели като надеждност и удобство при работа, най вече за Раидара, той по-скоро е кастрачка която и коси .
Ако не бяха допълните приставки, нямаше да има избор изобщо.
Имам мотофреза на Гардения, и мисля че е горе долу добра като качество.
Косил съм и с Хускварна, и с Китайче, разлика освен в шума и разхода не намерих, е и килограмите. И двете влязоха в боса, Хускварна та се разхлабиха болтовете на карбуратора и разбиха резбите в главата, китайчето блокира двигател.
Та някой ако даде мнение за конкретните модели , или предложи по добро за тези пари (около 200-250лв), ще съм благодарен.
А и опцията да си го кося на ръка, както до сега остава, ама нещо ме примързява та така