Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
hidrazin - майстор
От 03.06.2024г вече не е МИС България - ЦЪЪЪК
От началото до сега това не се е случвало. Десетки години история.
Явно има защо.
:partyman:
sstefanov - майстор
Кой все още чете свинските медии?
Този домейн съм го забранил в моя firewall, заедно с хилядите други подобни помии.
DundyTheCroc - майстор
Само не разбрах в какво се е провинила, ама тя самата каза вчера, че нямало да обжалва, значи е имало за какво да и вземат титлата.
hidrazin - майстор
ср юни 05, 2024 12:47 amsstefanov написа:
Кой все още чете свинските медии?
Този домейн съм го забранил в моя firewall, заедно с хилядите други подобни помии.
Че то го има в поне 90% от медиите... К'во значение от коя е щом е факт?
:partyman:
P.S. Една от версиите:
Става въпрос за участието на Кравец в реклама за модна марка, в която тя носи чанта, пълна с пари, на мъж, който пали скъпа пура с банкнота от евро.
Но май не е само това.
DundyTheCroc - майстор
Хммм, уж вчера беше казала, че няма да обжалва, днес друго пишат:
https://fakti.bg/life/886109-sled-otnet ... ata-v-sada
Аз понеже съм си циничен по природа и много ги уважавам тези "конкурси", та предполагам или е спала с когото не трябва или не е пуснала на когото трябва.
Киррил - специалист
https://obektivno.bg/otneha-titlata-mis ... t-kravecz/
Рекламата показва как Кравец се вози в последен модел „Мерцедес“ и носи чанта, пълна с пари, на мъж, който пали пура със запалена банкнота евро. „Носиш ли ги“, пита „Мис България“ мъжа, представител на модния бранд. Той отговаря: „Парите“. Кравец е представена в рекламата като „Мис България“, а не с нейното име. След като дава чанатата с парите, тя получава куфар с дрехи. Чуват се полицейски сирени и стрелба. Видеото завършва с дрехите на модния бранд на земята с надпис: „Престъпна колекция“. Ползватели в Инстаграм коментират, че изгореното евро е истинско и парите трябва да се дават за благотворителност.
MamaMy - майстор
ср юни 05, 2024 11:14 amDundyTheCroc написа:
...
Аз понеже съм си циничен по природа и много ги уважавам тези "конкурси", та предполагам или е спала с когото не трябва или не е пуснала на когото трябва.
+2
Много важно!
Аз бих я наградил с близнаци за около 30 секунди.
Който иска, да ѝ отнеме наградата!

Тъпо е.
Не можеш да отнемеш признание. Тя е Мис България.
Втората няма да се почувства повече от втора.
Дори да са пристъпени някакви правила, туй е то и мачът е свирен. От там нататък следват формлности и локуми.
Дори и при "божията ръка" има пръст българин. Уникални сме.
Киррил - специалист
ср юни 05, 2024 12:28 pmТрифон П.Трифонов написа:
Много важно!
....
Който иска, да ѝ отнеме наградата!

Тъпо е.
Не можеш да отнемеш признание. Тя е Мис България.
.....
Викаш, дори да изпълни всички Кама Сутра пози в центъра на София, да духа супата публично, или да я хванат с наркотици..... това я прави лице на България да я представя я чужбина, щото спечелила някаква награда ?
Имам различно мнение, но не оспорвам правото да имаш свое.
Всеки си има своя ценностна система.

п.с.
Всеки конкурс си има правила и тя се е съгласила да ги спазва.
Мислиш ли, че ако си измие всичкият грим и махне подплънките ще има същата визия?
Последна промяна от Киррил на ср юни 05, 2024 12:41 pm, променено общо 1 път.
Andri01 - майстор
Преди години имаше една самозвана "Мис българия" - по грозно от смърта!! Лежа в затвора за убийство.
П.С.: Курвенски истории!

Тема "Разжалваха МИС България" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: