• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Andri01 - майстор
Прикачен файл:
ракия фатмак.jpg
ракия фатмак.jpg (26.25 KиБ) Видяна 673 пъти
фатмашкио ежедневие! Пий си миризливата пърцуца / като ника ти?!?/ , че оставяш нещо след себе си само като клекнеш! :lol: :lol:
hidrazin - майстор
Е поне не ходя с памперси като теб... :lol:
:partyman:
Хидра, разочароваш ме! Ракия ли си пропил?
hidrazin - майстор
пон юни 17, 2024 11:24 amТрифон П.Трифонов написа:
Ракия ли си пропил?
НнннИИИееее!!! В никакъв случай!
:partyman:
Офффф, брътвежите по горе за малко да ме разстроят!
miroki - майстор
При мен механизация не може да влезе. Фиданките бяха засадени 4*4 метра. Сега си допират клоните и няма място за маневри. Нито може да се върти трактор с кофа нито да влезе безаварийно да ми спусне бетонов пръстен. А и никъде няма такъв трактор със свредел. Не съм виждал от дете да копае кладенец. Ако ще се плаща на фирма да дойде такова нещо от другия край на България и да копае, по-добре на копачи на кладенец. Същото излиза. Правил съм поне 3 запитвания и имам оферти за цялостно изграждане. Искат да дойдат и да си платя за 10 м. Иначе не им се идва.
Ще се пробива/копае на ръка.
Пък Хидрата достатъчно помогна. Ама не пие ракия....
вт юни 18, 2024 9:46 ammiroki написа:
........
Пък Хидрата достатъчно помогна. Ама не пие ракия....
Само водка преминала минимум петкратна дестилация.
miroki - майстор
вт юни 18, 2024 11:43 amТрифон П.Трифонов написа:
вт юни 18, 2024 9:46 ammiroki написа:
........
Пък Хидрата достатъчно помогна. Ама не пие ракия....
Само водка преминала минимум петкратна дестилация.
Тя и моята е минала хубава дестилация. Махам 2,5л първак ( 1%) и спирам да събирам на към 60 градуса, за да доближа до заводското филтриране. Въпреки, че няма шанс да меря 250л казан с 2500 л заводски. Там като отделят и става по-чисто.
Та понеже малко хора чистят така, си нося моя ракия навсякъде.
вт юни 18, 2024 11:54 ammiroki написа:
вт юни 18, 2024 11:43 amТрифон П.Трифонов написа:
вт юни 18, 2024 9:46 ammiroki написа:
........
Пък Хидрата достатъчно помогна. Ама не пие ракия....
Само водка преминала минимум петкратна дестилация.
Тя и моята е минала хубава дестилация. Махам 2,5л първак ( 1%) и спирам да събирам на към 60 градуса, за да доближа до заводското филтриране. Въпреки, че няма шанс да меря 250л казан с 2500 л заводски. Там като отделят и става по-чисто.
Та понеже малко хора чистят така, си нося моя ракия навсякъде.
Като си помисля само, че на много им теква на 60-65, събират до 40 и .......спирам да пия ракия.
Много правилно постъпваш.
miroki - майстор
вт юни 18, 2024 11:58 amТрифон П.Трифонов написа:
вт юни 18, 2024 11:54 ammiroki написа:
вт юни 18, 2024 11:43 amТрифон П.Трифонов написа:

Само водка преминала минимум петкратна дестилация.
Тя и моята е минала хубава дестилация. Махам 2,5л първак ( 1%) и спирам да събирам на към 60 градуса, за да доближа до заводското филтриране. Въпреки, че няма шанс да меря 250л казан с 2500 л заводски. Там като отделят и става по-чисто.
Та понеже малко хора чистят така, си нося моя ракия навсякъде.
Като си помисля само, че на много им теква на 60-65, събират до 40 и .......
При това положение се събира всичко и после се преварява и тогава се спира на 60. Като се отдели и за първак. Останалото се събира за друга преварка. Но в малък казан, колкото и да се мъчим по-трудно се дели.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Моля за съвет за Сондаж ..." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: