чет юни 20, 2024 8:00 pmКиррил написа:чет юни 20, 2024 3:17 pmgogo7777 написа: Естествено, че сме в застой....дори по-зле. По всички пунктове на развитие сме заставени от Комуната да пълзим.Напълно си прав - по време на соца сме били в застой и едвам сме свързвали двата края, трудно се намираха банани. Нямаше ток и вода, живяхме в землянки.
![]()
Вече 35 години обаче сме в стремглаво развитие на всичко - икономиката расте, земеделието е в разцвет, хората са доволни и щастливи, цените ниски, заплатите високи, съдебната власт е безупречна, няма корупция . Сега се строят заводи, фабрики, завършени са няколко магистрали, подземни тунели, мостове на Дунава..... образованието е супер.
Аз съм щастлив, че живея в тази страна и се радвам, че медиите са безпристрастни, че партиите са прекрасни и честни.
Така, че си прав - били сме в голям застой, а сега процъфтяваме и от 9 милиона населението е към 15 ...оппа грешка 5 милиона.
Много ми е интересно, когато гастербайтери дават оценка за състоянието на страната ни.
Долу Путин, слава на Украйна.
Кире, ето такива като теб ни ебаxа мамата. Ник'ква мисъл.....НИЩО....само циврене, сополи и цвичене по форумите.

Последна промяна от gogo7777 на чет юни 20, 2024 8:55 pm, променено общо 1 път.