• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 46
Нека намерим най-тънките цени.
пет май 17, 2024 3:06 pmkozl написа:
То тва е претаканье.
Мъ оти пишеш за Лидъло у Куфландската тема :?
Е и аз шъ пиша да не оста по ззади.
Аз така купих една разтегателна количка от Лидъло, след като некъв я върна. Е малко и требеше поправка, но още я ползувам. :roll:
Алекс ме подсети, като писа в темата, че е време да тегля пари без такса.
За да се поправя, ще отскоча до кофлана.

Разкажи за количката! Ме не дърпат върнати стоки, ма явно ти е било изгодно.
aleksnp - специалист
Когато, купувах по-горе описаната косачка, никъде не беше обявено, че животът на продукта е, докато е жива батерията. След това се изхвърля, понеже в страната ни, такава акумулаторна батерия, не се продава. Почувствах се излъган и подадох жалба в КЗП. Отговориха, че не могат да извършат проверка, понеже в случая вносителя или официалния представител за страната са длъжни да доставят резервни части и консумативи за стоките. А това е само Кауфланд за страната ни. Явно си противоречат. Ноооо това е България.
nikolson - майстор
чет юни 20, 2024 9:24 pmaleksnp написа:
цитат
Има два начина. Единият е законният, другият е традиционният. Можеш да избереш единия, но трябва да знаеш какво правиш и как да действаш. Например, Кауфланд приемат безрезервно връщане на стоката, без мърморене, в рамките на тригодишната гаранция ("туй нещо се счупи").
aleksnp - специалист
чет юни 20, 2024 9:41 pmnikolson написа:
чет юни 20, 2024 9:24 pmaleksnp написа:
цитат
Има два начина. Единият е законният, другият е традиционният. Можеш да избереш единия, но трябва да знаеш какво правиш и как да действаш. Например, Кауфланд приемат безрезервно връщане на стоката, без мърморене, в рамките на тригодишната гаранция ("туй нещо се счупи").
Явно преди е било така. Сега не става, не връщат пари, искат да я ремонтират...Сега срокът за връщане е 30 дни, след покупката.
kozl - майстор
чет юни 20, 2024 4:43 pmТрифон П.Трифонов написа:
Разкажи за количката! Ме не дърпат върнати стоки, ма явно ти е било изгодно.
Изчерпана стока. Не успях да се доредя. Докато пазарувах клиент я върна, като обясняваше, че дръжката не се фиксира. При следващите посещения се появи количка със същия дефект и разкъсана опаковка, която клиентите пренебрежително подминаваха, а па аз я купих. Логически свързах положението, че съм купил върнатата количка, но без доказателства :roll:
Заключващите пластини за телескопичната дръжката липсваха. Ползвам я с две скоби за водни съединения, които стегнати държат дръжката извадена. При сгъване разхлабвам скобите и дръжката изпада в сгънато положение.
А на едан обект видях количка белязана от яка експлоатация, същата, със същия проблем, решен с две рапиди в тръбите :-D

А и друг път съм срещал съмнителни стоки с разкъсана опаковка. Некъде съм писал за зарядно за батерии, но спомените ми в хардиска нещо избледневат веке, па ме мързи да търкалям търсачката :-D
cat - специалист

Не е точно по темата ама е интересно :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Пунктшвайс 300лв
Парксайд
aleksnp - специалист
Някой има ли впечатления от акумулаторната коса парксайд от 44.99, която се предлага от вчера? Трябва ми нещо малко, за покрай оградите и къщата, където не достига голямата косачка.
brum - майстор
Взех един техен тример на 20 волта и става само за тример. Слаб е и работи ако говорим само за детелина или трева. Ама ако в ъгъла има някой по-здрав бурен ще се наложиш да го дърпаш. Като цяло не бих повторил. Дори за тример ми идва леко кекав на мен.

ПС Видях, че има и коса. Аз говоря за тримера дето е с 5лв по-евтин :) . Като ги гледам разлиакта е само, че едното е с телескопична дръжка.
mironcho - специалист
Днес върнах за втори път този с телескопичната дръжка. Първия беше купен преди година. Издържа една макаричка с корда. Като сложих резервната се появиха големи вибрации и се оказа, че има сериозен луфт, вероятно в задния лагер на двигателя. Като се завърти изпада в резонанс и не може да достигне работни обороти. Оставих го по гаранция и след месец (миналата седмица) ми дадоха чисто нов заместител. В неделя жената се хвана да почисти тревата покрай цветята и покрай пътечките на село и след час и малко работа се чу познатата вибрация. Като бутнах макарата - същия луфт, този път само след час! И като екстра се беше спукала външната стена на корпуса в който влиза макарата...
Когато го купувах беше 65лв, а сега с 20 по-малко, явно гледат да ги разкарат защото са с неподходяща конструкция.
Иначе като производителност нямам забележки - за до 100кв.м си е съвсем прилична машинка. Разбира се тръните с по-дебело стъбло (около и над сантиметър) не ги срязва.

Има разлика между двата - този с телескопа е с две корди, а сглобяемия е само с една. Неговата макаричка е доста по-малка и има вероятност да изкара по-дълго време без да се повреди.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 46

Тема "Промоция в Кауфланд на инструменти и уреди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: