• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Ел. инструментите. Консумативи.
Бако_Патъра - специалист
Това не са точно истински пирони. Приложение имат навсякъде, даже повече и от скоби. Работата ми звучи малко като: "Търся си кола, ама да е без багажник, чувате ли, без багажник, че аз багажи не нося и никога не съм носил, няма и да нося".
vesodimov - специалист
нед юни 16, 2024 2:03 pmБако_Патъра написа:
Това не са точно истински пирони. Приложение имат навсякъде, даже повече и от скоби. Работата ми звучи малко като: "Търся си кола, ама да е без багажник, чувате ли, без багажник, че аз багажи не нося и никога не съм носил, няма и да нося".
А предложение, за което помолих ?
colyo - специалист
Използвам да вметна, че съм зверски разочарован от новия NOVUS J-102DA. Дъвче скобите и заклинва на всеки 3-4 удара. Реших, че е капризен и иска оригинални скоби, но и с тях не се промениха много много нещата. На 7-8 удара пак заклинваше. Открих в работилницата една кутийка с по-тънките скоби и с тях се кротна, но те пък направо режат кожата ако е по-опъната. Стария FARTOOL SN 800 ми служи вярно повече от 10 г. и чак наскоро започна да се мръщи и да криви скобите. Така, че ако намериш такъв, взимай смело.
vesodimov - специалист
пон юни 17, 2024 9:07 amcolyo написа:
Използвам да вметна, че съм зверски разочарован от новия NOVUS J-102DA. Дъвче скобите и заклинва на всеки 3-4 удара. Реших, че е капризен и иска оригинални скоби, но и с тях не се промениха много много нещата. На 7-8 удара пак заклинваше. Открих в работилницата една кутийка с по-тънките скоби и с тях се кротна, но те пък направо режат кожата ако е по-опъната. Стария FARTOOL SN 800 ми служи вярно повече от 10 г. и чак наскоро започна да се мръщи и да криви скобите. Така, че ако намериш такъв, взимай смело.
Мерси за насоките. Новият Rider се държи по същия начин.
vesodimov - специалист
Първоначални впечатления - удобен, работещ ... Настройката за сила на удара работи ефективно. Пробвах и с други скоби и пирони - справя се чудесно.
Chefo77 - майстор
пет юни 21, 2024 10:46 amvesodimov написа:
Първоначални впечатления - удобен, работещ ... Настройката за сила на удара работи ефективно. Пробвах и с други скоби и пирони - справя се чудесно.
Ами честито :)
Преди много години във фирмата имахме два от по-големия модел - PTK19Е, справяха се до едно време, после нещо се прецакаха един след друг. Минахме на Novus.
Но веднъж опиташ ли пневматика, забравяш за електрическите :D :D
пет юни 21, 2024 8:15 pmChefo77 написа:
... пневматика,... :D :D
Мнение за парксайд?!
Chefo77 - майстор
пет юни 21, 2024 8:54 pmТрифон П.Трифонов написа:
пет юни 21, 2024 8:15 pmChefo77 написа:
... пневматика,... :D :D
Мнение за парксайд?!
Като за въшлива циганка - колкото по-далеч от нея, толкова по-добре.
Няма такъв боклук, 3 пъти купувах и връщах, различни версии. Това аз. Колегите са отделно.
AF505/506 на Makita е под 200 лева и за над десетте си години един пирон не е отказал да набие или закриви.
silent - майстор
Убаво ма кат те натиска щението пък няма пари за готина мацка опираме до въшливата циганка. Въпроса е толкова ли е зле еднократния секс с циганката.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40

Тема "Такер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: