Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Докато се нарайдъри съвсем?!
Ако купи и бензинов, общо паричките дали няма да стигнат за нещо като твоята хуска, дето те кара толкова години?
пп. Добавя 6лв и се обзавежда с Husqvarna 129 R.
Ама коня го изядаха мухити- тръгнал е по пътя на райдъра.
Бачо Кольо - напреднал
В АГРОМАРКЕТ имаха читава китайска коса за около 250 лв.
Ползвам такава вече 5-6 години зверски натоварвания, като последните 3-4 години не е помирисала корда, само ножове и дискове.
Бях я препоръчал на приятел, но се оказа, че са вдигнали цената на 300 кв.
За тази цена не знам вече дали е "читава" ?
Krass - майстор
чет юни 20, 2024 5:26 pmБачо Кольо написа:
АГРОМАРКЕТ
аРГомаркет. И аз имам такава от Калоян, но е много тежка. Иначе е звяр.
kr1100 - майстор
ср юни 19, 2024 9:32 pmТрифон П.Трифонов написа:
Докато се нарайдъри съвсем?!
Ако купи и бензинов, общо паричките дали няма да стигнат за нещо като твоята хуска, дето те кара толкова години?
пп. Добавя 6лв и се обзавежда с Husqvarna 129 R.
Ама коня го изядаха мухити- тръгнал е по пътя на райдъра.
.
Моя Хуск е 125R. Набор 2007г, ама тази година ме домързя да бъркам бъркоч, па си играх и да сменям гарнитуа.
И пера с електричката към 2,5 декара. Раздавам го еко :-D , а и няма пушек и бръмчене. Първото косене беше с трева до колене, че и отгоре. Справя се отлично.
Последна промяна от kr1100 на пет юни 21, 2024 7:37 pm, променено общо 1 път.
чет юни 20, 2024 8:34 pmkr1100 написа:

Моя Хуск е 125R. Набор 2007г, ама тази година ме домърза да бъркам бъркоч, па си играх и да сменям гарнитуа.
Посочих еквивалентната.
Soviet_Soldier - специалист
Само малката батерия като за винтоверт издава от пръв поглед, че това е коса за довършителни дейности, или за малка площ райграс. Това чудо в храсталака изобщо няма работа, и тук марката няма нищо общо, просто при избора на коса е избран неправилен инструмент.

В дома на родителите ми с подобни малки коси се довършва, обаче след като е минато с косачката. Само се обират недостъпните за косачката места. Това е и замисъла на дадения акумулаторен инструмент.
Моя двор с овошки, където тревата става по жилава си го кося с 43 кубиков бензинов Raider, може да създава проблеми, сменил съм маркучи за бензин, и гарнитура на карбуратор заради ниското ѝ качество, и това струва няколко лева. По моя вина съм пукал резервоар и пластмасата на която се държи ножа, и тяхната цена също е смешна... и това за 5 сезона. Не знам от кво може човек да е недоволен, при положение, че косата ми струваше едва 147лв. с доставка на адрес. Много съм далеч от сумата 500лв на слабите маркови, с които ще си губя два пъти повече време да върша същата работа.
kr1100 - майстор
чет юни 20, 2024 8:37 pmТрифон П.Трифонов написа:
чет юни 20, 2024 8:34 pmkr1100 написа:

Моя Хуск е 125R. Набор 2007г, ама тази година ме домърза да бъркам бъркоч, па си играх и да сменям гарнитуа.
Посочих еквивалентната.
A ела е само 169 лв с безплатна доставка. И върши прекрасна работа.
Бачо Кольо - напреднал
чет юни 20, 2024 8:14 pmKrass написа:
АГРОМАРКЕТ
Не ги разбирам, освен нея съм ползвал щила fs 380 на съседа, даже го намирам за една идея по-тежък.
Krass - майстор
пет юни 21, 2024 11:19 amБачо Кольо написа:
чет юни 20, 2024 8:14 pmKrass написа:
АГРОМАРКЕТ
Не ги разбирам, освен нея съм ползвал щила fs 380 на съседа, даже го намирам за една идея по-тежък.
fs 380-7.3kg. Китайката 9,4 кг
пон юни 24, 2024 2:59 pmKrass написа:
fs 380-7.3kg. Китайката 9,4 кг
Сравнявах ги веднага след поста на Бачо, но докато при еФеС е ясно, то за китайката трябва да питаме Калоян.
По вероятно е да се уравновесят.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: