Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Киррил - специалист
Дайте отзиви за велотренажор с показване на скорост, километраж и пулс. Държа седалката да не е като на състезателно колело, а удобна, да има повече степени.
Целта на ползването не е за постигане на високи спортни успехи, а за поддържане на кардиото.
Виждам, че има с тегло на маховик 7-8-10, че и повече килограми. Аз тежа в границите 80-90 кг.
На първо време ми харесва този велотренажор.
https://elemento.bg/bg-product-details-29182.html

Някакви отзиви - какво да гледам при покупката?
Само да не стане поредната покупка взета с голям мерак, а после да се чудя къде да го държа... Ако някой има да каже има ли полза от подобно чудо или всичко е реклама.
MamaMy - майстор
Естествено, че всичко е реклама и полза има голяма. Особено за производителя и търговеца. Вземи си куче и го извеждай на разходка. Може и някоя бабичка да забършеш и да си направите кардио.
Целият window изписах вчера и.......го забърсах.
Имам опит със служебен- вече втори. Кетлер беше първият, този изобщо не съм погледнал.
Карам само когато няма възможност да се бяга- изключително лошо време.
Единственото му предимство, според мен е, че не се пукат гуми. Другите са толкова маловажни, че не могат да покрият и 0.01 от плюса на истинското кооло.
Купи си истинско! Купи си такова, че да искаш да го караш- да ти харесва.
Ако идеята да караш въобще не ти допада особено, тагава и тренажора е опция. Така или иначе ще има нещо да събира прах в килера.
С разходки кардио не се прави, освен ако не тръгнеш по Ком-Емине. Чел съм, че вегетарианци не го покриват, а оцелелите ядат поне риба. Не го твърдя и го отбелязвам с особено мнение.
Трябва да накараш сърцето за лумка поне 20 минути интензивно и поне над 100 (120) удара в минута.
Успех с "кардиото"!
vlax - майстор
съб юни 29, 2024 6:57 amТрифон П.Трифонов написа:
Трябва да накараш сърцето за лумка поне 20 минути интензивно и поне над 100 (120) удара в минута.
А с кръвното какво става?
съб юни 29, 2024 7:29 amvlax написа:
А с кръвното какво става?
Докато има кръвно, нещата са наред.
Който е на апове, след няколко месеца ги фръга.
Прикачен файл:
DSC_0025.JPG

Бат кемал, снимката е крадена.
Настроил съм джипито да ме буди под 40 херца в минута.
MamaMy - майстор
Същия ефект се постига и при секс. Явно запалените по тренировките или не го знаят или не могат да го практикуват по някаква причина :wink:
съб юни 29, 2024 12:06 pmMamaMy написа:
Същия ефект се постига и при секс. Явно запалените по тренировките или не го знаят или не могат да го практикуват по някаква причина :wink:
Така разправят самозванците, хаха!
Три- четири пъти по час седмично и ще си фин като Фидан, а не.....
Преди година и нещо си отиде много близък човек, също като И.В.
И двамата не са спортували. Първият поне от десетина години.
В "искрено и лично" партньорките ще си умрат от кудош.
Не спортуваш ли и оная ти работа е толкова. Ако занятието, което вади хляба е с високо физически натоварване, спортът се пропуска.

пп. Скоро многоуважаем колега реагира остро по отношение "след дъжд качулка".
Физическата активност трябва да е нещо естествено в ежедневието.
Въпреки всичко, никога не е късно да се започне, докато не е станало прекалено късно.
vlax - майстор
съб юни 29, 2024 8:04 amТрифон П.Трифонов написа:
Ако имаш служебен пищоФ вземи се гръмни.
Ако нямаш ще ти услужа.
Киррил - специалист
Благодаря на всички взели отношения.
Идеите до сега са три :
- колело за въртене педали по пътищата;
- да си живея както в момента и каквато е съдбата, това да става.
- велотренажор;
Колело за пътища, като идея не ми харесва. По шосето има няколко проблема които ме смущават: има много тирове които карат като побъркани и много се нагрява асфалта, изгорели газове... в следствие не е приятно да караш на 35-40 градуса температура, а да ставам сутрин рано по първи петли не мога да го направя. Оставям на страна погледите на околните които ще ме помислят за леко чалнат, гледайки ме как натискам педалите. Това е за млади, не за папардаци.
Съдбата е безмилостно жестока, та никой не знае кога и как ще го настигне, но казват, че не е добре да се предизвиква. Не е ли по-добре да не се оставям в нейните ръце, а колкото мога да си помогна, пък да става каквото ще.
Остава велотренажор - ползваш го когато ти е кеф в комфортна обстановка и контролираш натоварването в оптимални граници. Всичко е добре с едно изключение - трябва да си упорит и да не се отказваш, а и няма да носиш парите на Оня свят. Казват, че там всичко е безплатно.
Везните се накланят на тази опция. На времето бях свикнал да бягам сутрин и след 2-3 месеца се чувствах отлично.... но с времето го занемарих. Сега това не е опция - проблем с единият крак.

Хайде, да не ви дотягам повече с глупави въпроси, щото като не можете да давате съвет, започвате да се подигравате. За модел видно е, че нямате мнение, а и всичко се променя много динамично като техника.
Ще мисля и до двадесетина дена ще взема решение.
съб юни 29, 2024 3:27 pmvlax написа:
съб юни 29, 2024 8:04 amТрифон П.Трифонов написа:
Ако имаш служебен пищоФ вземи се гръмни.
Ако нямаш ще ти услужа.
Явно имаш по особени проблеми.
Благодаря за съвета!
С тебе мое напрайм едно дуелче със симунишън. Избираш ЦСКА или Левски и ще те оцветя набързо.

Кириле, тренажор е по добре от нищо. Трябва да си упорит, но и да ти е кеф.
Чакам с интерес изборът.

На едно бреветче с една шарена неформална група, две папардачета на по 70 направиха смешни наперените младоци. Скрити лимонки.

Тема "Избор на велотренажор." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: