Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
trifon81 - помощник
Здравейте! Някой ако е монтирал такова хоризонтално огледало с нагревател също, моля да сподели как се закачва за стената и как се свързва към електричеството?
chapara - майстор
нед юни 30, 2024 12:34 pmtrifon81 написа:
Здравейте! Някой ако е монтирал такова хоризонтално огледало с нагревател също, моля да сподели как се закачва за стената и как се свързва към електричеството?
Къде го това огледало?
Няма ли упътване?
Ако не можеш да се справиш снимай и качи.
На боб вече не е модерно да се гледа.

Като начало трябва на кабелите да имаш постоянен ток до колкото си спомням :?
trifon81 - помощник
нед юни 30, 2024 3:03 pmchapara написа:
Къде го това огледало?
Няма ли упътване?
Ако не можеш да се справиш снимай и качи.
На боб вече не е модерно да се гледа.

Като начало трябва на кабелите да имаш постоянен ток до колкото си спомням :?
Исках да видя как стоят нещата и да реша дали ще може да се постави, защото е малко по-особенно мястото. Мислех, че имат стандартно окачване всички. А особенното е например, че горната част на огледалото ще излиза над плочките и следователно там няма да прилепва а ще има по-дълбоко място ( дебелината на една плочка), заради което не знам дали може да се закачи. Иначе тока мисля да взема от лампата в банята и следователно като светна лампата ще има ток и в огледалото. Може би си правя много грешни идеи, но не съм наясно с това и няма аз да го правя. Искам просто съвет дали е възможно, за да знам да търся ли техник.
iliya_i - майстор
То от огледало до огледало има разлика. И някои огледала не се окачват точно по горния ръб. А ако се случи да е над плочката може да се подложи нещо, което няма да се вижда зад огледалото. Но това с конкретен модел, оглед отзад и конкретни мерки. Също и консулт с човека който ще го слага.
B0bi - специалист
Покажи ни какво огледало си си харесал. Едни ги лепят. Подсветката, лед-лента, се монтира допълнително ... като частен случай.
hidrazin - майстор
Да бе... Ама на пазара е пълно с огледала дето имат не само нагревател ами имат LED подсветка, сензорни бутони на самото огледало, часовник и термометър...
Скоро ми носиха такова чисто ново за "ремонт" - нищо му нямаше.
Просто му объркали свързването. :-D
...как се свързва към електричеството?
Свързва се от читав електротехник.
И щом е в баня се свързва към токов кръг където ЗАДЪЛЖИТЕЛНО има монтирана ДТЗ.
Толкоз.
:partyman:
trifon81 - помощник
https://vsichko-za-baniata.com/led-ogle ... ена--48867
Това е огледалото, но като чета условията които пишете за свързване, едва ли ще стане така както си го представям. Първо, че нямаме почти съм убеден ДТЗ, ние сме с бушони от старите, не автоматичните. :) Но ще се консултирам с техник. Благодаря ви!
Последна промяна от trifon81 на нед юни 30, 2024 10:30 pm, променено общо 1 път.
chapara - майстор
Дори има и с показване на %на влажнист. А бе има всичко на пазара. Да не Ви показвам какво ретро огледало монтирах преди 2,3 месеца.
chapara - майстор
Според сайта и мен, някаква страшна греда, но да видим?
Последна промяна от chapara на пон юли 01, 2024 8:39 am, променено общо 1 път.
trifon81 - помощник
нед юни 30, 2024 10:33 pmchapara написа:
Според сайта и мен, накаква страшна греда, но да видим?
Според теб няма начин ли? Ако е така кажи да не се занимавам поне. :)

Тема "Огледало за баня с осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: