не знам дали темата е съвсем за тук, макар че в този конкретен случай целта на приложението е именно банята. Опитвам се да измисля начин да включваме вентилатора в банята...да речем поне 2 часа преди прибиране. Причината е че благодарение на съседите когато се върнем от работа (а и не само в делничните дни) заварваме банята отвратително да мирише на цигари, до такава степен че дори при затворена врата на банята се усеща миризма на цигари даже в коридора.
Известно ми е че отдавна съществуват програмируеми контакти, не съм виждал обаче програмируеми ел. ключове, или каквото и да е там друго което може да свърши тази работа. Моля тези от вас които са им попадали подобни джунджурии нека споделят къде могат да се намерят.
Известно ми е че отдавна съществуват програмируеми контакти, не съм виждал обаче програмируеми ел. ключове, или каквото и да е там друго което може да свърши тази работа. Моля тези от вас които са им попадали подобни джунджурии нека споделят къде могат да се намерят.
Последна промяна от fichtenweg на пон фев 02, 2009 8:39 pm, променено общо 3 пъти.