Всичко за дърводелството
Ал_ - специалист
Благодаря!!! :partyman:
brufo - напреднал
Да попитам следното нещо ,
нещо си обърках дизайна на нещото което работя и преработката налага да коригирам с епоксидна смола ,нямам опит понеже досега съм заливал само
плотеве.
С какво да изолирам малки цепнати които се получават на сгъвката на ъгъла от 90, с лента със сигурност няма да стане.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон фев 26, 2024 10:32 ambrufo написа:
Да попитам следното нещо ,
нещо си обърках дизайна на нещото което работя и преработката налага да коригирам с епоксидна смола ,нямам опит понеже досега съм заливал само
плотеве.
С какво да изолирам малки цепнати които се получават на сгъвката на ъгъла от 90, с лента със сигурност няма да стане.
Какво сгъваш?
mgbagera - специалист
Здравейте, имам един бърз въпрос.

Ако лакирам пода, колко време ще му е необходимо докато миризмата изчезне напълно и вече може да се спи в стаята?

Чакаме да дойде бебе на 3 месеца и няма как да стоят в стаята ако мирише на лак. Затова гледам да си пресметна дали имам време да го лакирам или да остане за друг път.
kozl - майстор
Бърз въпрос със забавен отговор, оти липсва инфо за лака.
За последно лакирах паркет с водоразтворим лак, който почити не миришеше. Обаче не помня колко време беше необходимо да набере якост, за да се стъпва по лакираното.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб юли 06, 2024 11:08 ammgbagera написа:
Здравейте, имам един бърз въпрос.

Ако лакирам пода, колко време ще му е необходимо докато миризмата изчезне напълно и вече може да се спи в стаята?

Чакаме да дойде бебе на 3 месеца и няма как да стоят в стаята ако мирише на лак. Затова гледам да си пресметна дали имам време да го лакирам или да остане за друг път.
Нямаш време. И най-не миришещите лакове си миришат с месеци.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб юли 06, 2024 2:27 pmkozl написа:
Бърз въпрос със забавен отговор, оти липсва инфо за лака.
За последно лакирах паркет с водоразтворим лак, който почити не миришеше. Обаче не помня колко време беше необходимо да набере якост, за да се стъпва по лакираното.
Забрави, твоето обоняние не го бива. На мен ми мирише двугодишна кола на нова плас'маса... Бебе в ново лакирано, НЕ!
mgbagera - специалист
Значи варианта ми е да изцикля, да сглобя новите мебели и след 2 седмици да изнеса мебелите за да лакирам.

Благодаря за съдействието :prost:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб юли 06, 2024 10:49 pmmgbagera написа:
Значи варианта ми е да изцикля, да сглобя новите мебели и след 2 седмици да изнеса мебелите за да лакирам.

Благодаря за съдействието :prost:
Не ти го разбирам варианта! Не може да циклиш, да се тъпче и после да лакираш. Циклиш и лакираш, никакво ползване помежду. Ако бебето ще ти е за малко гост, почваш цирка след като си тръгне!
Ако ще живее там, циклиш и лакираш след някоя и друга година

Тема "Тема за бързи въпроси и отговори в дърводелството" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: