съб юли 06, 2024 10:04 pmvlax написа: Да са оплача.От общо 60 корена домати 30 корена нямат завръз или най-много някои по 1 домат.Тая жега продължава.Аматьори
Ръгбито пак спаси положението.![]()

Много им треперите, затова не ви се получават

съб юли 06, 2024 10:04 pmvlax написа: Да са оплача.От общо 60 корена домати 30 корена нямат завръз или най-много някои по 1 домат.Тая жега продължава.Аматьори
Ръгбито пак спаси положението.![]()
нед юли 07, 2024 6:20 pmvlax написа:Не знам тогава в каква връзка отговаряш, но това на картинката е по-гъсто сято от моето.
Баш мен не си ме питал.
Пита Djack
Само споделих как е при мен,без да ме питаш.
нед юли 07, 2024 6:30 pmАл_ написа:Аматьори
нед юли 07, 2024 6:30 pmАл_ написа: Много им треперите, затова не ви се получаватКато гледам тоз дървен парапет и снимката бая им слугуваш,което е похвално.Браво.колкото повече не им обръщате внимание - толкова по растат, за да ви привлекат вниманието
![]()
нед юли 07, 2024 6:38 pmАл_ написа: Миро, прекалено насериозно взимаш нещата - закачам се с vlax-иНе се докачам.На хубавото лошо не мога да кажа....
нед юли 07, 2024 6:32 pmmiroki написа:нед юли 07, 2024 6:20 pmvlax написа:Не знам тогава в каква връзка отговаряш, но това на картинката е по-гъсто сято от моето.
Баш мен не си ме питал.
Пита Djack
Само споделих как е при мен,без да ме питаш.
Просто споделих,че от 10 години ги правя на 40 см и нямам проблем,АКО някой след време прочете.Картинки не съм пускал
Относно проблеми кой знае какви не би следвало да има от леко сгъстяване, освен леко спадане на добива. Но е с толкова условности, че е по-добре да не дискутираме.
50*70 е класиката.
нед юли 07, 2024 6:48 pmvlax написа: Като гледам тоз дървен парапетКучето е виновно за повдигнатата леха - макар че засенчващата мрежа е отвън - винаги успяваше да направи дупка метър на метър, за да може да гледа навън. Не че и сега не успява да влезе - редовно ми прекопава мащерката, и беше изкоренило няколко корена домати. Но пък покрай това разбрах за сорт “сърцето на албена”
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: