Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
ivanovbg - майстор
Вкарваш шлауха и духаш да изкара с въздуха водата колкото може. После когато е вкаран докрай шлауха вкарваш със спринцовка кислола през шлауха на проблемното място.
chapara - майстор
Втвърдени циментови отпадъц с кислол? Ще умра от смях😄😁

https://www.karcher-profisys.bg/p/marku ... -15-metra/

Трябва ти такова плюс мощна водоструйка, а и късмет.
Andri01 - майстор
Мощна водоструйка и...запушването ще се премести с 1 метър!! Че и ще се сбие още повече! :? :lol:
hidrazin - майстор
ср юли 10, 2024 8:38 pmAndri01 написа:
Мощна водоструйка и...запушването ще се премести с 1 метър!! Че и ще се сбие още повече! :? :lol:
вт юли 09, 2024 10:21 amvaleri2636 написа:
Тръбата е дълга около 170см...
Пружина за отпушване на канали влиза на 160см в тръбата...
Така е с липсващо основно образование.
Не може да сметне 170-160= е равно на КОЛКО ?
Опят ДВОЙКА! :lol: :lol: :lol:

Прикачен файл:
1701.jpg
1701.jpg (95.49 KиБ) Видяна 1374 пъти

P.S. Андрешко, я сега кажи - зася ли си шнорхела? И вкусен ли е зеления хайвер от 3 кинта кутията? :finga:
Andri01 - майстор
"Умен фатмак" с тази водоструйка,къде ще отидат парчетиите цимент? То и в главата ти вече няма място от боклуци,че там да си ги прибереш!!! Гушвайте си се задочно с другото копче и...! :lol: :lol: :lol:
ср юли 10, 2024 10:39 pmAndri01 написа:
"Умен фатмак" с тази водоструйка,къде ще отидат парчетиите цимент? То и в главата ти вече няма място от боклуци,че там да си ги прибереш!!! Гушвайте си се задочно с другото копче и...! :lol: :lol: :lol:
Ти колко пъти повтаря 3ти клас?
вт юли 09, 2024 10:21 amvaleri2636 написа:
Запуших металната тръба в банята за мръсна вода с парчета втърден цимент.Тръбата е дълга около 170см и преминава през стената между банята и тоалетната и влиза в широка тръба керамична в тоалетната. Пружина за отпушване на канали влиза на 160см в тръбата, която е с диаметър 50мм. Не знам как да я отпуша.
hidrazin - майстор
ср юли 10, 2024 10:39 pmAndri01 написа:
"Умен фатмак" ...
В цяла България, през целия и период на съществуване, няма фатмак който да не е по-умен от Кема...афа.
Има единица за неграмотност и тя е 1 КЕМО.
Някой може да е 0,99999 КЕМО но никога 1 КЕМО !!! :finga:
:partyman:
chapara - майстор
Харесва ми че има доста мислещи . Аз такъв филм съм го играл три пъти с успех 66,66%. Вероятно на финала има кривка. Това което предложих го имам и съм го ползвал, имитира реактивен двигател. Пуска се в тръбата, влиза на скорост. После се издърпва и пуска многократно влиза със скорост и разбива. Толкоз от мен по тази тема.
hidrazin - майстор
ср юли 10, 2024 11:42 pmchapara написа:
Това което предложих го имам и съм го ползвал, имитира реактивен двигател. Пуска се в тръбата, влиза на скорост. После се издърпва и пуска многократно влиза със скорост и разбива.
Само дето цената му не е за еднократна употреба и то на канализация с чугунени и каменинови тръби.
Сещаш се защо... Човека ако ще трябва да купува водоструйка и маркуч за 1000 кинта, по-добре да разбие и смени тръбата.
Пък ако става да разбие само последните 10-20 санта - още по-евтино.
Питащия ако ги имаше кинтите, нямаше да пита тук а да си наеме някоя от най-великите, шопландски или от друг град фирми и да не се занимава.
Нооо... все пак сме в ТОЗИ форум. Да не забравяме каква му е целта и че трябва да помагаме точно на такива хора. :)
:partyman:
P.S. Ето, даже вече е пробвал с кислол и не знам какво ти е смешно за кислола?
Все пак той е разредена солна киселина в различен процент.
Днешно време е разреден в зависимост от алчността на производителя 8-25% ...
Преди 15 години - 20-25%
Преди 5 години - вече демократично и алчно - 8%
Та те така. Не ясно какво менте в намерил и явно не може да намери (наблизо у евтино) солна киселина.
Тааа... Толкоз от мен по тая тема ама няма да бягам и ако трябва пак ще пиша ако мога да помогна. :)
Имаме си теми за йофтените магазини.
Там водоструйката не е толкова скъпа, а маркуча за отпушване на канали е учудващо евтин, на целият останал фон с цени на подобни. За 30м. дадох 200лв.
Има го и моментът- налични. При мен се случи точно така.
Освен прането на разни килими, пътеки, черги, фасади и пр., водоструйката се справя и с канали.
Вярно, не е като профи машина, но там вземат по 200 и нагоре пари за посещение.
"Реактивният" накрайник не чупи нищо. Съвсем безопасен работник е.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на чет юли 11, 2024 8:39 am, променено общо 1 път.

Тема "Запушена тръба в банята за мръсна вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: