Ти пък, радвам ви се на любовта.
В тия трудни времена, да сте си така верни.
В тия трудни времена, да сте си така верни.
ср юли 10, 2024 10:51 pmhidrazin написа:Пък ти си приказвач. Което ние си го знаем.ср юли 10, 2024 8:50 pmAvas_co написа: Мерил е към земя.Напълно в реда на нещата да не виждаш. Все пак ти си просто връзвач.
П.П.
Сега гледам, че е мерил между N и PE. Нямаме мерене м/у L и PE.
Не са за теб тези неща...
![]()
ср юли 10, 2024 7:06 pmAvas_co написа: ... Достатъчно пъти съм виждал АП, което уж е вдигнато, ама ...Това ти мнение показва колко си на ти с материята.
ср юли 10, 2024 6:15 pmAndri01 написа: мама ти,ти добре ли си? Копираш един друг глупендер! Не всеки може да стане ЛЕКОводолаз! За това се иска акъл и "топки"!! Но на не малко човечета / не хора/ им липсват и двете! Те и за това завиждат!!И каква точно ти беше идеята с лампата? Каква диагностика направи? Или само пишеш да се отбележиш? Като си неграмотен или слабоподготвен по даден въпрос, по-добре не пиши за да не се излагаш. Нали знаеш? Докато си мълчиш само те мислят за прост. Когато се обадиш се убеждават в същото.
П.С.: Ако е от индукция или утечки - няма да светне. Ако е слаба връзка-може да светне при 40в.
чет юли 11, 2024 7:04 amТрифон П.Трифонов написа: Изчезна снощи, остави ме сам да си гледам мача, а такава хубава компанийка си!Това че на някакъв милиционер нещо не му се е случвало, е проблем на милиционера.
Съмнителен палавник.
По градинките ли ги учите тия контакти у Пловдив?!
ср юли 10, 2024 7:06 pmAvas_co написа: ... Достатъчно пъти съм виждал АП, което уж е вдигнато, ама ...Това ти мнение показва колко си на ти с материята.
Също придава допълнителна тежест и вдъхва особено доверие.
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: