• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 33
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Кака, искаш да кажеш- Merde?!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет юли 11, 2024 6:59 amТрифон П.Трифонов написа:
Каква е разликата, не че не казвам каквото искам
чет юли 11, 2024 10:18 amn_a написа:
Абе.....правилно си рекла.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет юли 11, 2024 10:21 amТрифон П.Трифонов написа:
чет юли 11, 2024 10:18 amn_a написа:
Абе.....правилно си рекла.
Тъй де... Уви
Бако_Патъра - специалист
Крали пишман марко подчовека полковник, нали влезе за да свали мафията ГЕРБ-ДПС?
Ше свали Крали му Янко.
Тия и двамата са "хвани единия удари другия".
Киррил - специалист
Ъра... Ура... Ура.... ЕС въвеждат "въглероден данък" за битовото отопление и моторните горива (планира се да влезе в сила през 2027 г.)
Браво!!! Едни обичат Ахмет Доган, аз обичам ЕС. Како шъ прая без него.....
Треба да си купя фотонен волтачен панел да си светя с него.
stefanjor - специалист
Интересно ще ми е ако някой, може би Хидразин, разтълкува с думи човешки за какво става въпрос в тази статия?
ЕСО възстанови почти 26 млн. лева заради екстремните цени от 19 май
hidrazin - майстор
пет юли 12, 2024 3:17 pmstefanjor написа:
Интересно ще ми е ако някой, може би Хидразин, разтълкува с думи човешки за какво става въпрос в тази статия?
ЕСО възстанови почти 26 млн. лева заради екстремните цени от 19 май
Какво по-точно не е ясно?
КЕВР е решила че държавната ЕСО и ТЕЦ "Марица-Изток" 2 са използвали пропуските на нова наредба и лобистките промени в законите направени от тъпите ни политици.
Така са усвоили и то напълно законно едни близо 26 милиона за един ден - 19-ти май. Напълно законно в оня момент. И сега ако стане пак ще е законно, както и за напред,
В една истинска и правова държава тези пари щяха да останат за сметка на частника защото е СПАЛ.
Сега тези близо 26 милиона ги взимат от държавните ЕСО и ТЕЦ "Марица-Изток" 2 и ги връщат на онези мошеници дето са СПАЛИ.
Има и малка част от тези частници които НЕ СА СПАЛИ и са реализирали добри печалби. Много добри печалби.
Но тях няма да ги барат и да им взимат свръхпечалбата, както правят с държавните фирми.
По-голям от тоя ЦИРК - здраве му кажи. Но е напълно нормално за територията в която живеем. Не държава а територия...
:partyman:
P.S. Сега очаквам следващия цирк - да видим каква част от тези ВЪРНАТИ 25 861 297.93 лева ще стигне до потърпевшите - производителите.
Аз няма как да го разбера в глобален мащаб но мога да видя няколко производителя.
Знам колко е трябвало да получат, знам колко им е удържано (над 90% от това за целия месец заради една дата) и сега ще видя колко ще им възстановят онези СПЯЩИТЕ мошеници.
За сега не е ясно. Ще трябват дни на онзи от балансиращите групи за да преценят колко могат да откраднат от производителите без да имат проблем.
Ся ако искаш може да направим залози - 10% 25% 50% ... :lol:
stefanjor - специалист
Благодаря за разясненията :partyman:
Не съм в материята и всичко това ми е много сложно и мътно, но явно (както винаги) някой добре се облажва от тези промени в закони/наредби...
пет юли 12, 2024 10:51 pmhidrazin написа:
Ся ако искаш може да направим залози - 10% 25% 50% ... :lol:
Аз съм "среден" оптимист и залагам на 25% :cool:
Преди години щях да кажа 70-80%, но в последно време реализмът надделява...
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 33

Тема "България няма нужда от ВЕИ-та" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: